Top 200 steden  |  

Kinderopvang Ikke

Neem vandaag contact op
Kinderopvang Ikke - Nijmegen
Nu gesloten
Open op Maandag

Kinderopvang Ikke

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:00 19:00
Dinsdag
07:00 19:00
Woensdag
07:00 19:00
Donderdag
07:00 19:00
Vrijdag
07:00 19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kinderopvang Ikke

Welkom bij Kinderopvang Ikke! Wij vangen, verspreid over drie locaties, kinderen op in de leeftijd van 0-4 jaar: Bij Dennen, De Beuken en De Zonnebloem, worden kinderen opgevangen in horizontale groepen. M.a.w.: Uw kind verblijft gedurende de opvang altijd onder leeftijdgenootjes.

Wij bieden goede, uitdagende en professionele kinderopvang. Bij Ikke krijgt uw kind de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. De drie unieke locaties zijn met zorg gekozen en zijn gezellig en warm ingericht. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, rustige kleuren en verschillende stoffen om het prikkelen van zintuigen te stimuleren.

De pedagogische stroming (Reggio Emilia) is een feestje voor uw kind. Dit bijzondere concept maakt dat Ikke meer biedt dan opvang alleen. De toegankelijkheid van pedagogisch medewerkers en de veiligheid van de omgeving dragen er aan bij dat u met een gerust hart de zorg voor uw kind aan Ikke kunt toevertrouwen.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Kinderopvang Ikke

Plaats van Kinderopvang Ikke