Top 200 steden  |  

Lucas Verlichting

Neem vandaag contact op
Lucas Verlichting - Nijeveen
Nu gesloten
Morgen geopend

Lucas Verlichting

Sleutelwoorden

alleen op afspraak bedrijven nee advies, onderhoud bio vital lampen daglichtlampen dentaal kantoren minder vermoeid/oogproblemen praktijkverlichting verlichting verlichtingsplan vitamine d aanmaak/fitter voedingsindustrie volspectrum lampen volspectrumverlichting werkveldverlichting ledverlichting daglichtled lucas light volspectrum verlichting werkplekverlichting dentalled dental led medische hulpmiddelen & verpleegartikelen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Lucas Verlichting

Lucas Verlichting is in 1995 opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie. We werken met een team van enthousiaste verlichtingsspecialisten, die u deskundig adviseren over zowel het totale verlichtingstraject, als over deeloplossingen en speciale vraagstukken. We zijn onafhankelijk en onbevooroordeeld. Dat benadrukken we niet voor niets. Het betekent dat u het beste advies krijgt, hoogwaardig producten en een perfecte uitvoering. Advies, verlichtingsplan en installatie sluiten volledig op elkaar aan. Service ligt in het verlengde van ons specialisme, het is onze focus na de installatie. Want ook dan blijven wij betrokken bij het resultaat. Onze eigen technische dienst installeert en zorgt voor het onderhoud. Dit biedt u de zekerheid van langdurig en storingsvrij functioneren van uw apparatuur. Bij een professionele aanpak past een professionele service. Vanuit ons vakmanschap en onze praktijkervaring ontwikkelen we nieuwe verlichtingsproducten en technieken. Deze blinken uit in toepassingsmogelijkheden en kwaliteit. We zijn sterk gericht op innovatie en duurzaamheid. We denken mee over nog efficiëntere verlichtingssystemen gekoppeld aan een eigentijdse vormgeving.
Functionaliteit van het licht, de lichtkleur en intensiteit staan bij ons voorop, want licht moet worden afgestemd op de mens, zijn omgeving en zijn werkplek. Goede verlichting vergroot de prestaties, de sfeer en voorkomt onnodige inspanning.
Goed Licht, gezonde zaak.
Betaalmogelijkheden
Invoice

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Lucas Verlichting

Plaats van Lucas Verlichting