Top 200 steden  |  

Boerman Bestratingen

Neem vandaag contact op
Boerman Bestratingen - Nieuwleusen
Nu gesloten
Open op Maandag

Boerman Bestratingen

Sleutelwoorden

bedrijven stoep straat aanleggen oprit sierbestrating terras betontegels keien klinkers koppelstones sierstenen terrastegels tuintegels stratenmakers
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Boerman Bestratingen

BOERMAN BESTRATINGEN is een kleinschalig bestratingsbedrijf opgestart als eenmanszaak en met 25 jaar vakkundige ervaring is het bestratingsbedrijf een gediplomeerd bedrijf met zeer ruime ervaring in het maken van zowel grote als kleine straatwerk projecten. Wij werken met een combinatie van vaste en flexibele geschoolde en gediplomeerde medewerkers.

Boerman Bestratingen houdt zich voornamelijk bezig met de zakelijke dienstverlening en deze bestaat onder andere uit detachering of (onder)aanneming van bestratingsprojecten. Aangenomen worden zowel kortdurende als langlopende projecten. Het aannemen van een project kan zowel door ons personeel handmatig als machinaal geschieden. Wij werken voornamelijk met eigen professionele en goedgekeurde machines en gereedschappen, zo hebben wij een breed up to date eigen machinepark om elke klus te realiseren.

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk binnen een straal van ongeveer 50 km. rondom Nieuwleusen, maar voor een uitdagend project kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen.
Lidmaatschappen
Winnaar Gouden straatsteen 2013
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Boerman Bestratingen

Plaats van Boerman Bestratingen