Top 200 steden  |  

De Baak Adviesgroep

Neem vandaag contact op
De Baak Adviesgroep - Nieuwerkerk zld
Nu gesloten
Opent in 7 uur

De Baak Adviesgroep

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren stichtingen en verenigingen administratieve ondersteuning bedrijfsadministratie begeleiding bij financiering begeleiding bij opstellen ondernemingsplan begeleiding bij opzetten administratie begrotingen / prognoses opstellen belastingadvies bezwaarschriften en beroepschriften opstellen mkb zzp starters financiële administratie advieswerkzaamheden accountancy boekhouding inkomstenbelasting verzorgen boekhouden Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:15 17:30
Dinsdag
08:15 17:30
Woensdag
08:15 17:30
Donderdag
08:15 17:30
Vrijdag
08:15 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van De Baak Adviesgroep

Binnen De Baak Adviesgroep vormen 11 medewerk(st)ers een hecht team, dat uitstekend op elkaar is ingespeeld. Daarom kunnen wij u een ruim aanbod bieden op het gebied van fiscale- en administratieve dienstverlening zoals het coderen van uw boekhouding, verwerken van uw administratie, het samenstellen van uw jaarrekening en het opstellen van liquiditeitsprognoses, periodieke rapportages en begrotingen onder meer ten behoeve van een financieringsaanvraag voor een investering.

De deskundigheid van een grote organisatie en de voordelen van een klein kantoor

De Baak Adviesgroep beschikt over een uitgebreid netwerk van specialisten waarop wij een beroep kunnen doen bij ingewikkelde, specifieke situaties. De meest voorkomende financieel administratieve werkzaamheden hoeven echter niet door een dure accountant te worden verricht. Dat vertaalt zich naar de deskundigheid van een grote organisatie en de voordelen van een klein kantoor. Dit komt dan ook, op een positieve manier, rechtstreeks tot uitdrukking in uw factuur.
Rechtsboven op deze site, vindt u het logo van de beroepsverenigingen waarvan wij lid zijn. Door op een logo te klikken, kunt u een indruk krijgen van de basis die ten grondslag ligt aan onze gedrevenheid. Die gedrevenheid uit zich in fiscaal- en administratieve dienstverlening op maat. Daarbij is het onze doelstelling en uitdaging om op een creatieve manier een maximaal resultaat te bereiken binnen de bestaande wettelijke regelgeving.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
RB, NIBA, NOAB
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor De Baak Adviesgroep

Plaats van De Baak Adviesgroep