Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gezondheidscentrum Roerdomp De

Gezondheidscentrum de Roerdomp biedt een breed pakket aan eerstelijns zorg onder één dak.

In 1979 hebben hulpverleners samen met betrokkenen uit de buurt de Stichting Wijkgezondheidszorg Doorslag/Stadscentrum opgericht. De stichting is samen met de Stichting Farmaceutische Dienstverlening, eigenaar van het gezondheidscentrum en de apotheek. Samen vormen zij gezondheidscentrum de Roerdomp.

Uw gezondheid, ons belang.
Zowel het gezondheidscentrum als de apotheek zijn stichtingen zonder winstoogmerk. Alle financiële middelen die ons tot beschikking komen worden toegewend aan het verlenen van optimale eerstelijnszorg. Ons enige belang is uw gezondheid.

Alle zorg onder één dak.
In loondienst bij Gezondheidscentrum de Roerdomp zijn onder meer de huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, apothekers, apotheekassistentes, directie en administratieve krachten.

Met de externe zorgverleners en zorginstanties zijn samenwerkingsverbanden tot stand gebracht om hun zorg onder de vleugels van het gezondheidscentrum aan te kunnen bieden. Op die manier kunnen wij u een zo volledig mogelijk zorgpakket onder één dak aanbieden.

Externe zorgpartners verzorgen binnen het gezondheidscentrum onder meer logopedie, dieetadvies en bloed- en urineonderzoek (SALTRO).

Toezicht.
In het gezondheidscentrum en de apotheek is de directeur de verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken. Het hoogste orgaan van de stichtingen is de Raad van Toezicht.
Betaalmogelijkheden
Via een verzekering

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Gezondheidscentrum Roerdomp De