Top 200 steden  |  

Kindergarden Nieuw-Vennep

Als aanstaande ouder moet je ontzettend veel keuzes maken. Het kiezen van de juiste kinderopvang voor jouw kind is daar ook een van. Maar waar moet je op letten bij het zoeken van een kinderopvang?
Kindergarden Nieuw-Vennep - Nieuw-Vennep
Nu gesloten
Opent in 5 uur

Kindergarden Nieuw-Vennep

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
07:30 18:30
Dinsdag
07:30 18:30
Woensdag
07:30 18:30
Donderdag
07:30 18:30
Vrijdag
07:30 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Kindergarden Nieuw-Vennep

Kindergarden Nieuw-Vennep is gevestigd aan de Helsinkilaan. In ons kinderdagverblijf en BSO zorgen onze grote, frisse en lichte ruimtes aan beide zijde van de locatie voor een huiselijke sfeer. Kom vooral eens een kijkje nemen!

De allerkleinsten (0 tot 4 jaar) slapen en spelen in een aparte vleugel van het gebouw. Zo kunnen zij zich in een veilige omgeving, in eigen tempo ontwikkelen. Buiten vind je en een uitgestrekte tuin, geheel omheind, waar je kind fijn alle energie kwijt kan. Voor de baby's hebben we een aparte tuin, aangrenzend aan de groepen onder schaduwrijke bomen.

De BSO heeft een eigen vleugel binnen dit gebouw. Er zijn hier tal van activiteiten te beleven. Zoals koken in onze Kids keuken of experimenteren met onze proefjes van het Hoe? Zo! Lab. Je hebt als kind de regie over je eigen vrije tijd.

Videos voor Kindergarden Nieuw-Vennep

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Kindergarden Nieuw-Vennep