Top 200 steden  |  

Vliegveld Nederland

Een vliegveld is de plek waar vliegtuigen op een veilige en gecoördineerde manier landen en opstijgen. Een vliegveld beschikt over faciliteiten als belastingvrije winkels. Het verkeer op een vliegveld wordt gecoördineerd door een luchtverkeersleider. Bezoekers aan een vliegveld worden gecontroleerd door de...

Een vliegveld is de plek waar vliegtuigen op een veilige en gecoördineerde manier landen en opstijgen. Een vliegveld beschikt over faciliteiten als belastingvrije winkels. Het verkeer op een vliegveld wordt gecoördineerd door een luchtverkeersleider. Bezoekers aan een vliegveld worden gecontroleerd door de douane als zij inchecken voor hun vlucht of het land willen betreden. Vaak beschikt een vliegveld over bepaalde vliegmaatschappijen die veel gebruik maken van het vliegveld. Een vliegveld kan ook dienen als tussenstation voor langere vluchten en reizen.

Mehr zeigen

12 resultaten voor Vliegveld

Heeft u onder de 12 Aanbieders van vliegveld de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van vliegveld zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

Hier vindt u de inschrijvingen van "vliegveld" van heel Nederland Op deze resultatenlijst gebruiken verschillende bedrijven de mogelijkheid om hun dienstverleningen en produkten rond het thema "vliegveld" aan te bieden.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie