Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
14:30 18:30
Dinsdag
14:30 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Humankind - BSO De Buitenkanjers

Buitenschoolse opvang De Buitenkanjers in Moergestel organiseert speciaal voor én met de kinderen vanaf 7 jaar talloze leuke en uitdagende activiteiten!

We stimuleren hen op allerlei ontwikkelingsgebieden: motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Knutselen, rappen, speurtochten, op zoek naar beestjes in de natuur, voetballen, bouwen met lego, hutten bouwen in het bos. Maar uiteraard hebben we ook een fijne chillhoek om lekker te lezen of te kletsen. Bij ons kan veel, maar niets hoeft. Buitenschoolse opvang is tenslotte vrije tijd. Lekker veel naar buiten en vooral veel plezier maken met elkaar! Wij stimuleren kinderen om nieuwe dingen te ontdekken en grenzen te verleggen, maar laten ze vrij in hun keuze.
Talen
Nederlands, Engels
Produkte
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, Kinderontwikkeling
Dienstverleningen
Kinderopvang, Kinderdagverblijf, Peuteropvang, Buitenschoolse opvang, het plannen van een rondleiding, inzage in beschikbaarheid, vragen over de inschrijving, alle vragen over de opvang voor je kind, Opgroeien in een groep, Het plannen van een rondleiding, Inzage in beschikbaarheid, Vragen over de inschrijving, Alle vragen over de opvang voor je kind

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Humankind - BSO De Buitenkanjers

Plaats van Humankind - BSO De Buitenkanjers