Top 200 steden  |  

Diagnostisch Centrum DiaSana

Neem vandaag contact op
Diagnostisch Centrum DiaSana - Mill
Nu geopend
Sluit in 7 uur

Diagnostisch Centrum DiaSana

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Van 08:00-16:30 uur telefonisch bereikbaar

Beschrijving van Diagnostisch Centrum DiaSana

DiaSana, een diagnostisch centrum gelegen in Mill. Al jaren zijn wij de aanbieder van MRI- en röntgenonderzoeken in Nederland. Wij richten ons op samenwerking van aanbieders van zorg in heel Nederland. Denk aan ziekenhuizen, specialisten, radiologen, zelfstandige behandelcentra, huisartsen, bedrijfsartsen en sportartsen. Service, kwaliteit en veiligheid staan hier hoog in het vaandel. DiaSana zet zich hier dagelijks voor in. Al onze medewerkers hebben één doel: aan iedereen passende zorg bieden met de juiste service, waarbij veiligheid voorop staat.

Uniek
Uniek is DiaSana zeker en dat komt mede door de open MRI-scan. Dit is een scan, waarbij de zijkanten open zijn. Er is geen tunnel aanwezig, waardoor de patiënt meer ruimte heeft. Dit is een uitkomst voor claustrofobische en zwaarlijvige mensen. Zij kunnen nu vaak wel een MRI-onderzoek ondergaan.

Sfeer
Voor claustrofobische patiënten speelt angst een grote rol. Daarom worden zij intensief begeleid. Daarnaast is het toegestaan dat er tijdens het onderzoek een ‘begeleider’ mee gaat. Dit kan iemand zijn die u heeft meegenomen. Om het de patiënt zo prettig mogelijk te maken, zijn de MRI ruimten voorzien van de ‘Philips Ambient Experience’. Dit is een soort projectie op de muur met ontspannende verlichting en beelden. Dit draagt bij aan de fijne, huiselijke sfeer van DiaSana.

Hoogwaardige apparatuur
Naast de open MRI-scan beschikt DiaSana over een digitale röntgenkamer en de zogenaamde Philips Ingenia. Dit is een MRI-scan, waarvan de diameter van de tunnel tien centimeter groter is dan een reguliere MRI-scan. Dit maakt het apparaat toegankelijker en prettiger voor de patiënt. De apparaten leveren de hoogste beeldkwaliteit.

Topkwaliteit
DiaSana staat voor topkwaliteit. Dit uit zich in het feit dat de organisatie sinds 2013 over het ZKN keurmerk beschikt. Het keurmerk staat garant voor de strengste kwaliteitsnormen en een optimale behandeling.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
ZKN
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Diagnostisch Centrum DiaSana

Plaats van Diagnostisch Centrum DiaSana