Top 200 steden  |  

Studio Architecture

Neem vandaag contact op
Studio Architecture - Middelharnis
Nu gesloten
Morgen geopend

Studio Architecture

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren aanbouw ontwerpen bedrijfspand ontwerpen duurzaam bouwen interieurbouw stedenbouw bouwvergunning maquette bestek woningbouw huis ontwerpen nieuwbouwproject renovatieproject bouwadvies schetsontwerp architecten
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Studio Architecture

Studio Architecture: laat u verrassen

Wij kijken met een open blik
Liever stuntvlieger dan automatische piloot. Bij Studio Architecture laten wij ons niet beperken en zien wij vooral mogelijkheden. Of het nu om een ontwerp, materialen of kleuren gaat: elke keer beginnen we weer op nul, met een leeg hoofd. Het mooie is: dan liggen alle wegen open. Zo blijven wij onszelf vernieuwen en verrassen. En verrassen wij onze opdrachtgevers ook. Met fraaie architectuur, innovatieve, duurzame bouwtechnieken en praktische oplossingen. Ons vertrekpunt is de gebruiker. Samen kijken we naar de vraag en de vraag áchter de vraag. Wat wil iemand nu écht? We leven ons in en schetsen nieuwe perspectieven en mogelijkheden.

Wij ontwerpen vanuit een brede visie
In onze visie houdt architectuur niet op bij het exterieur. Als een van de weinige bureau’s kijken wij ook naar het interieur. Wij zien een huis of gebouw als een dynamisch geheel waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Wij brengen de juiste balans aan en zorgen voor harmonie. Om die reden ontwerpen wij ook graag de buitenruimte, zodat wij ons concept in alle facetten door kunnen trekken. Zo creëren wij ruimtes waar mensen zich prettig en op hun gemak voelen. Nu, maar ook over tien of veertig jaar.

Wij nemen alle zorg uit handen
Door onze persoonlijke aanpak hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd met korte lijnen naar overheden, projectontwikkelaars en interieurdesigners. Zo kunnen we projecten verrassend snel realiseren, waarbij we altijd voor kwaliteit gaan. Tot aan de spijkers toe. Wij kunnen het volledige ontwerp- en bouwproces uit handen nemen, van de eerste tekeningen tot aan de bouwkundige uitwerking en controle tijdens de bouw. Zowel bij nieuwbouwprojecten, als verbouwingen en renovaties. Onze opdrachtgevers - particulieren, bedrijven en zorginstellingen in binnen- en buitenland - zijn er gelukkig mee.

Genoeg mooie woorden.
Lidmaatschappen
BNA
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Studio Architecture

Plaats van Studio Architecture