Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 13:00
Zaterdag
09:00 13:00
Zondag
Gesloten
za:Alleen spoed! (op afspraak)

Beschrijving van Schippers Tandprothetische Praktijk

Wij zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen (kunstgebitten). Wij maken de prothese volledig in eigen beheer op onze locatie in Middelburg.

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een gebitsprothese is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Stap eens vrijblijvend binnen, bel ons of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen..

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Gecertificeerde praktijk
Onze praktijk is gecertificeerd conform de regelgeving van de ISO 9001 norm.Tevens is onze praktijk aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).
Betaalmogelijkheden
Cash, Invoice, Maestro, Via een verzekering
Lidmaatschappen
ONT (Organisatie van Nederlandse Tandprothetici), HKZ (stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Schippers Tandprothetische Praktijk

Plaats van Schippers Tandprothetische Praktijk