Top 200 steden  |  

Cremer Speciaalmachines BV

Neem vandaag contact op
Cremer Speciaalmachines BV - Lisse
Nu gesloten
Morgen geopend

Cremer Speciaalmachines BV

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Cremer Speciaalmachines BV

Cremer Speciaalmachines B.V. is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van productentelmachines en verpakkingssystemen. Sinds de oprichting in 1949 heeft Cremer zich ontwikkeld tot marktleider van telmachines in de farmaceutische, bloembollen-, voedingsmiddelen- (zoetwaren) en non-food industrie.

Het productiebedrijf, het hoofdkantoor en de serviceafdeling zijn gevestigd in Nederland en daarnaast beschikt Cremer over verkoopkantoren in Noord Amerika en Groot-Brittannië/ Ierland. Ook heeft Cremer een uitgebreid netwerk van distributeurs en agenten over de hele wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 gekwalificeerde en gespecialiseerde werknemers.

“Turnkey” projecten
Naast het fabriceren van telmachines is Cremer ook toonaangevend in het bedenken en implementeren van maatwerk voor het verpakken van allerlei producten. In het algemeen proberen producenten zich in de markt te onderscheiden met bijzondere verpakkingen, waardoor maatwerk en specifieke teloplossingen nodig zijn. Cremer kan deze oplossing bieden door flexibiliteit en bereidheid om met klanten mee te denken. Daarnaast heeft Cremer de doelstelling om voortdurend te streven naar een hoge kwaliteit. Dankzij de diverse en brede kennis en ervaring in verschillende industrieën is Cremer in staat om complete oplossingen voor tel- en verpakkingssystemen te bieden en is zich bewust van de essentiële link van de telmachine in de verpakkingslogistiek.
Door het onderhouden van een netwerk met producenten van verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen in de hele wereld, adviseert Cremer graag haar relaties over de mogelijkheden. Bij het ontwerp wordt veel aandacht besteedt aan de optimalisatie van de gehele lijn, zodat een optimale efficiëntie en capaciteit wordt bereikt.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Cremer Speciaalmachines BV

Plaats van Cremer Speciaalmachines BV