Top 200 steden  |  

Gubbels Hoveniersbedrijf en Bloemisterij

Neem vandaag contact op
Gubbels Hoveniersbedrijf en Bloemisterij - Lierop
Nu gesloten
Morgen geopend

Gubbels Hoveniersbedrijf en Bloemisterij

Sleutelwoorden

bedrijven particulieren kruidentuin vlindertuin vogeltuin gratis advies gratis offerte snoeien schuttingen, pergola's en tuinhuizen onderhoud ontwerp renovatie beschoeiing deskundig advies verlichting sierbestrating beplanting tuinaanleg bestrating aanleg boomverzorging natuursteen klassiek landelijk landenthema modern romantisch balkontuin beeldentuin dakterras gezinstuin moestuin patiotuin stadstuin tuin met fruitbomen watertuin landschapsarchitecten & hoveniers Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
09:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Gubbels Hoveniersbedrijf en Bloemisterij

Hoveniersbedrijf Gubbels is vanaf de oprichting in 1995 het adres in Lierop en omstreken voor alles wat met uw tuin te maken heeft, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Daarnaast kunt u in onze boetiek terecht voor een uitgebreid aanbod van planten en bloemen en aanverwante artikelen.

Nadat u de beslissing heeft genomen een nieuwe tuin aan te leggen en ons benaderd heeft, maken we een vrijblijvende afspraak om uw wensen in kaart te brengen. Na deze inventarisatie beginnen we met een vlekkenplan (hele grove schets van de tuin). Vaak wordt deze samen met u opgesteld.

Wanneer u ervoor kiest met ons in zee te gaan, starten we met het maken van het definitief ontwerp. Wanneer dit door u is goedgekeurd wordt gestart met de aanleg van uw tuin. Dit kunt u helemaal door ons laten doen. Ook kunt u ervoor kiezen (een gedeelte van) de werkzaamheden zelf op u te nemen en deze uit te voeren onder regie van ons.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Gubbels Hoveniersbedrijf en Bloemisterij