Top 200 steden  |  

Laar Hoveniersbedrijf Bert van de

Neem vandaag contact op
Laar Hoveniersbedrijf Bert van de - Liempde
Nu gesloten
Morgen geopend

Laar Hoveniersbedrijf Bert van de

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:30
Zaterdag
08:00 16:00
Zondag
Gesloten
De vermelde tijden zijn onze werktijden. We zijn telefonisch bereikbaar van 18:00 - 21:00 uur van maandag t/m vrijdag en op zaterdag van 16:00 - 20:00 uur.

Beschrijving van Laar Hoveniersbedrijf Bert van de

Hovenier met hart voor uw tuin
De naam zegt het al: het vaste aanspreekpunt van Bert van de Laar Hoveniersbedrijf is Bert van de Laar zelf. Bert is hovenier in hart en nieren. Hij steekt graag zijn handen uit de mouwen bij u in de tuin. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een persoonlijke benadering met hart voor uw tuin; dat kunt u van deze hovenier verwachten.
In de loop der jaren heeft Bert ruime ervaring opgedaan in de hoveniersbranche. Allerlei tuin- werkzaamheden evenals het bestraten van uw terras of inrit en het aanleggen van de beregeningsinstallatie met een gerust hart aan hem overlaten. Voor grotere klussen beschikt Bert over een vast netwerk van betrouwbare vaklui. Ook dan blijft de regie bij hem en wordt het werk naar de maatstaven van zijn hoveniersbedrijf uitgevoerd.
Uw tuinwensen centraal
Bij Bert van de Laar Hoveniersbedrijf staan uw tuinwensen centraal. Wilt u uw (bedrijfs)tuin laten aanleggen, inrichten, of renoveren? Bent u op zoek naar een tuinman voor (ondersteuning bij) uw tuinonderhoud? Neem dan contact op met Bert van de Laar Hoveniersbedrijf.
Betaalmogelijkheden
Invoice
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Laar Hoveniersbedrijf Bert van de

Plaats van Laar Hoveniersbedrijf Bert van de