Top 200 steden  |  

Sacha Shoes

sacha-shoes

Sacha Shoes

Sleutelwoorden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Sacha Shoes


ALL ABOUT US
Sacha, een Europese multinational, heeft 69 winkels verspreid over 5 landen. Sacha is de merknaam waaronder de winkels van de familie Termeer, sinds 1909, de wereld veroveren. Het merk, Sacha, heeft een eigen en vernieuwende kijk op mode. Hiermee is het bedrijf uniek en not-for-basics.

Liefhebbers van Sacha zijn ‘young at heart’ waarbij leeftijd ondergeschikt is aan lifestyle. Ze zijn niet bang om een statement te maken met hun uiterlijk en stijlkeuze. Deze zelfbewuste doelgroep staat midden in het leven en staat open voor nieuwe ideeën. Ze zijn avontuurlijk genoeg om grenzen op te zoeken en hun eigen weg te kiezen. Sacha sluit perfect aan op deze levenstijl.

Over Sacha
Sacha maakt trends toegankelijk. Sacha’s zijn veelzijdig en bieden volop inspiratie voor een persoonlijke stijl. Jouw eigen stijl. Het merk blijft het hele jaar door verrassen.

EIGENZINNIG
Sacha is eigenzinnig en kiest duidelijk haar eigen weg. Het merk brengt verschillende opvallende stijlen. Voor ieder moment van de dag....

UITGESPROKEN
De collectie is uitgesproken en authentiek. Sacha past bij je of juist niet. Dat bepaal je zelf. Dit maakt sacha tot een krachtig en zuiver merk.


Sacha Today

LET'S MAKE HISTORY
In 1909 opent Bart Termeer een kleinschalige schoenenfabriek in maatschoenen. Ambacht en passie voor het vak staan centraal en deze ingrediënten geeft hij door aan zijn zoon. Jacques Termeer opent in de jaren ’30 de eerste Termeer schoenenwinkel. Een tweede en derde winkel volgden in een rap tempo.

Jacques brengt zijn kinderen het vak bij. Begin jaren ’70 staat de volgende generatie klaar om het roer over te nemen. Bert en Paul Termeer openen samen hun eerste boetiek onder de merknaam Sacha.

De vierde generatie, Ward Termeer, heeft inmiddels ook zijn entree gemaakt. Daarmee is de continuering van het familiebedrijf gewaarborgd en blijft Sacha jong en vernieuwend.


STORES
Sacha heeft op dit moment 60 winkels verdeeld over 5 landen. Al deze landen hebben ook een eigen webshop.
De winkels zijn als volgt verdeeld:

Nederland 40
België 17
Duitsland 1
Frankrijk 1
Luxemburg 1
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

BREESTRAAT 77, 2311 CJ LEIDEN
LANGEGRACHT 5, 2312 NV LEIDEN

Plaats van Sacha Shoes