Top 200 steden  |  

Memare Gedenktekens Leiden

memare-gedenktekens-leiden
Nu gesloten
Morgen geopend

Memare Gedenktekens Leiden

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:00
Woensdag
10:00 17:00
Donderdag
10:00 17:00
Vrijdag
10:00 17:00
Zaterdag
10:00 16:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Memare Gedenktekens Leiden

Wij zijn zeer trots om u een impressie te geven van onze grafmonumenten, urnengraven, urnen en vele andere artikelen om uw dierbare te herdenken.
Na het overlijden willen wij onze dierbaren op een speciale manier herinneren in onze gedachten, maar ook op een speciale manier herdenken. Het herdenken kunnen wij, in een bijzonder gedenkteken voor u tot uiting laten komen.
Dat wij een bedrijf zijn wat met de tijd meegroeit, durven wij in alle bescheidenheid te zeggen.

Dit uit zich in drie modern ingerichte toonzalen in Den Haag, Leiden, Honselersdijk en een werkplaats in Hoek van Holland. De toonzaal te Den Haag is niet voor niets meer dan 65 jaar aan de Piet Heinstraat gevestigd.
Door onze jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van grafmonumenten op vele begraafplaatsen in Nederland, kunnen wij u professioneel advies geven. Het verzorgen van een bijzonder of een klassiek gedenkteken is bij ons in goede handen.

Doordat wij de beschikking hebben over een zeer grote collectie, zowel klassieke als moderne grafstenen, maar ook een aanzienlijke grote voorraad hebben in granieten platen/tegels voor Algemene graven of grafmonumenten voor Familiegraven, kunnen wij een zeer korte levertijd realiseren.
Na onze site bekeken te hebben, hopen wij dat u overtuigd bent van de vele mogelijkheden die Memare Gedenktekens u kan bieden.

Onze granietsoorten komen uit verschillende landen. Wij zoeken constant naar de beste kwaliteit, waardoor wij u 30 jaar garantie kunnen geven op al onze granietsoorten.
Om u een paar voorbeelden te geven: Labrador graniet komt uit Noorwegen.
Bararp, Vanga en Quimbra komen uit Zweden. De meeste granietsoorten komen van oorsprong uit India. Onder andere, Aurindi, Imperial Red, Indian Black, Indian Juperana, Multi Color Red, Dakota, Star Galaxy, Star Ruby en Wiscont White.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Memare Gedenktekens Leiden