Top 200 steden  |  

Drukkerij Velzen BV Van

Neem vandaag contact op

Drukkerij Velzen BV Van

Sleutelwoorden

particulier zakelijk familiedrukwerk promotioneel drukwerk / reclame drukwerk stationary drukwerk / zakelijk drukwerk digitaal drukken foto drukken grafisch ontwerp maken / dtp huisstijl ontwerpen kopiëren printen / uitprinten briefpapier etiketten / labels / adreskaarten factuurpapier flyers folders / reclamefolders / brochures geboortekaartjes kerstkaarten kranten magazines / tijdschriften orderformulieren rouwkaarten trouwkaarten / huwelijkskaarten uitnodigingen visitekaartjes lakken vernissen begane grond Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Drukkerij Velzen BV Van

Onze allround drukkerij is gevestigd in het Zeeuwse dorp Krabbendijke.
In 1919 vestigde Cornelis van Velzen een drukkerij met boekhandel aan de Dorpsstraat in Krabbendijke naast het voormalige gemeentehuis. Daar is het bedrijf uitgegroeid van kleine eenmanszaak tot een moderne, eigentijdse drukkerij met daarnaast een kantoorboekhandel.

De drukkerij is in 2003 verhuisd naar een nieuw pand aan de Zuidweg. Dat is modern ingericht volgens de huidige eisen op het gebied van milieu, veiligheid en arbo.
Als ondernemer en als particulier kunt u bij ons terecht voor een compleet dienstenpakket op het gebied van full color, meer kleuren en zwart-wit drukwerk. Met onze eigen DTP-afdeling, offsetpersen en afwerkmachines is onze drukkerij van alle markten thuis! Zo kunnen we u vakkundig, voordelig en snel van dienst zijn.
Betaalmogelijkheden
Cash
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Drukkerij Velzen BV Van