Top 200 steden  |  

Osteopathie Cindy de Nooijer

Neem vandaag contact op
Osteopathie Cindy de Nooijer - Kortgene
Nu gesloten
Opent in 4 uur

Osteopathie Cindy de Nooijer

Sleutelwoorden

kinderen volwassenen advies onderzoek adhd burn-out concentratieproblemen hoofdpijn incontinentie menstruatiestoornis migraine / hoofdpijn ontwikkelingsstoornis spastische darm sportblessures stressklachten vermoeidheid zwangerschapsklachten alleen op afspraak begane grond gehandicaptenparkeerplaats toegankelijk voor rolstoelen baby's behandeling evaluatie preventie vraaggesprek / anamnese bekkeninstabiliteit / bekkenklachten buikklachten gewrichtsklachten heupklachten huilbaby nekklachten rsi rugklachten schouderklachten whiplash osteopathische geneeskunde Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 21:00
Dinsdag
09:00 21:00
Woensdag
09:00 21:00
Donderdag
09:00 21:00
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Consulten alleen op afspraak, mogelijk op meerdere locaties

Beschrijving van Osteopathie Cindy de Nooijer

Osteopathie is een vorm van manuele geneeswijze met een eigen filosofie, gebaseerd op de huidige medische en wetenschappelijke kennis van het bewegen en functioneren van alle weefsels in het menselijk lichaam. De behandeling wordt onderbouwd door de volgende principes;

1. De mens is een dynamische functionele eenheid, de gezondheid van de mens wordt beïnvloed door zowel lichamelijke, geestelijke en omgevingsfactoren.
2. Het lichaam beschikt over zelf regulerende mechanismen en heeft daardoor een zelf genezend vermogen.
3. Structuur en functie beïnvloedden elkaar op en tussen alle mogelijke weefsels niveaus. Dit verklaren we door verschillende modellen; biomechanisch, respiratoir-metabole & circulatoir, neurologisch, bio psychosociaal en bio energetisch.

Het ontstaan van klachten

Klachten kunnen ontstaan door een ongeval, ziekte, operatie, stress of slechte voedings- en leefgewoonten. Hierdoor ontstaan bewegingsverliezen in verschillende weefsels in het lichaam. Het lichaam probeert zich eerst zelf aan te passen aan het probleem, dit is het zelf genezend vermogen. Als de aanpassingsmogelijkheden uitgeput zijn, ontstaan de klachten.
Wat doet osteopathie

De osteopaat herstelt door middel van diverse handgrepen de bewegingsverliezen in de verschillende weefsels. Hierdoor herstelt de circulatie in en rondom de weefsels en de cellen en daarmee het zelf genezend vermogen. De mobiliteit herstelt en de pijn vermindert. Resultaat: een betere gezondheid van de patiënt.

Osteopathie zorgt niet alleen voor een optimale bewegelijkheid van de botten, spieren en gewrichten. Ook de bewegelijkheid van de organen in de buik –en borstholte en de verschillende schedelbotstukken behandelen we in de osteopathie.

In de osteopathie behandelen we de gehele mens. Dus niet alleen de klachten die u hoofdzakelijk ervaart. De oorzaak van de klachten kan namelijk op een heel andere plaats liggen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Via een verzekering
Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging voor Osteopathie, Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), diploma osteopathie bij baby's en kinderen
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Osteopathie Cindy de Nooijer

Plaats van Osteopathie Cindy de Nooijer