Top 200 steden  |  

Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De

Neem vandaag contact op

Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De

Sleutelwoorden

geiten koeien schapen varkens interne geneeskunde keel-, neus- en oorheelkunde (kno) oogheelkunde orthopedie paardenkeuring periodieke controle alleen op afspraak begane grond honden toegestaan dieetvoer konijnen bloedonderzoek castratie sterilisatie operatiekamer voedingssupplementen honden katten ontwormingsmiddel dierenarts paarden fretten knaagdieren vogels gebit reinigen homeopathie operatie / chirurgie tandzorg / tandheelkunde vaccinatie / inenting behandeling op locatie behandeling spoedgevallen chippen huisdier consult / spreekuur erfelijkheidsonderzoek ziektepreventie (ultrasone) tandreinigingsapparatuur bloedanalyseapparatuur diagnostische apparatuur gasanesthesieapparatuur opnameruimte medicijnen vlooienmiddel gratis kennismakingsgesprek dierenartsen Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De

ast ruime praktijkervaring en de beschikking over goede technische voorzieningen is vooral onze persoonlijke inzet zonder tussenkomst van andere collega’s bij uitstek hetgeen dat u van ons kunt verwachten.

Wij zullen altijd proberen om met de eigenaar(s) samen in nauw persoonlijk overleg de beste therapie voor uw dier te realiseren.

De behandeling van kleine gezelschapsdieren zoals honden,katten ,knaagdieren fretten en vogels gebeurt volgens de meest recente inzichten en technieken van de reguliere en alternatieve diergeneeskunde.Dit alles voor zover dat in de 1e lijn behandeling aan de orde is.
Indien noodzakelijk kan uw patient altijd worden doorverwezen naar 2e lijns diergeneeskundige klinieken binnen redelijk bereik,waar in overleg met behulp van geavanceerde methoden nadere diagnose en therapie ingesteld kan worden.
Uiteraard wordt ook de jaarlijkse enting en controle van uw huisgenoot door ons verzorgd.

Onze kennis en kunde op het gebied van de geneeskunde van landbouwhuisdieren ligt vooral in de begeleiding van varkensbedrijven ( zeugen en vleesvarkens )Wij leggen daarbij vooral het accent op het stellen van een goede diagnose niet alleen bij acute problemen maar juist ook bij chronische soms sluimerende problemen.( Analyse kengetallen)
Hiervoor is het gebruikelijk ook in overeenstemming met IKB eisen te komen tot vaste afspraken voor bedrijfsbezoeken,waarbij aan de problemen ruim aandacht kan worden geschonken.
Uiteraard staan de modernste onderzoekstechnieken,waaronder eenvoudige postmortaal onderzoek ter plekke,ons ter beschikking .
Een therapie in de vorm van medicatie geschiedt naar de regels van de IKB en kan uit eigen apotheek geleverd worden maar ook in overleg en met recept uit een andere apotheek volgens de POM-nonPOM regels.

Hoewel onze activiteiten bij varkensbedrijven het belangrijkste zijn ,zijn wij zeker ook actief in het begeleiden van schapenhouderijen waarbij uiteraard de ingrepen bij de ooi rondom het lammeren de hoofdzaak vormt.

.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De

Plaats van Melkweg Dierenarts Dierenkliniek De