Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 17:00
Woensdag
10:00 17:00
Donderdag
10:00 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:00 17:00
Zondag
Gesloten
Wegens de vereenvoudigde Corona-maatregelen kunt u weer langs komen zonder afspraak tijdens de reguliere openingstijden! Vergeet uw mondkapje niet ;-)

Beschrijving van Edelsmederij Van Niekerk

Edelsmederij Van Niekerk is gespecialiseerd in het vervaardigen, repareren en graveren van gouden en zilveren sieraden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vervaardigen en graveren van unieke trouwringen voor uw speciale dag.

Edelsmederij Van Niekerk in Katwijk is een ambachtelijk en vakkundig atelier. Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en vervaardigen uw droomsieraad geheel op maat. We nemen dan ook de tijd voor elk sieraad dat wij onder handen nemen. Om onze kwaliteit te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij de Vereniging Goud- en Zilversmeden.
Betaalmogelijkheden
American Express, Cash, Contactloos betalen, Invoice, Maestro, PIN, Visa, Vooruit betalen, V PAY
Jaar van oprichting
Opgericht 2006
Lidmaatschappen
Federatie Goud en Zilver
Talen
nl
Merken
Aller Spanninga Trouwringen, Hagerty poetsmiddelen, Citizen horloges, Drijfhout toeleverancier, Informeer naar de mogelijkheden!, REC-watches, Dora Trouwringen, AvN-- eigen merk ! -- Trouwringen
Produkte
Trouwringen, Graveren, Reparaties aan gouden en zilveren sieraden, Inkoop en Verkoop van goud en zilver
Dienstverleningen
Ontwerpen uitvoeren naar uw wens, Repareren van gouden of zilveren sieraden, Taxeren van gouden sieraden, Trouwringen maken naar uw wensen, Zegelringen maken naar uw wens, Colliers aanpassen van lengte, Ringen aanpassen van maat, Oplossingen bieden voor uw sieraad-gerelateerde problemen, Horlogebatterijen plaatsen, Inkoop en verkoop van juweliersartikelen, Smelten van oud goud tot een nieuw sieraad, Inkoop en verkoop van edelmetaal, Repareren van alle horlogemerken

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Edelsmederij Van Niekerk

Plaats van Edelsmederij Van Niekerk