Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 12:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Openingstijden

maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 17:00. Donderdag van 8.00 - 12.00 uur.

Herhaalrecepten

Voor het digitaal aanvragen van herhaalrecepten dient u zich eenmalig via het registratieformulier op onze website te registreren. Nadat u geregistreerd bent als gebruiker kunt u 24 uur per dag een receptaanvraag indienen. Dat kan ook via de telefoon 24 uur per dag 7 dagen per week.

Spoedgevallen

Bij verwondingen of spoedeisende klachten belt u ons via 026 325 11 66. (Kies de 1-toets als het spoed is). De huisarts en assistente kunnen dan alvast rekening houden met uw komst. Uiteraard komt de arts zo nodig naar u toe. Bel ook 112 ( ambulance) als het levensbedreigend is.

Spreekuur op afspraak

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00-12.00 uur. Voor elk spreekuurconsult wordt in principe 10 minuten gepland. Hierin kunt u één klacht of twee korte vragen bespreken. Heeft u meerdere klachten te bespreken, vraagt u dan aub om dubbele tijd (20 minuten), de assistente zoekt dan een geschikte tijd. Dit is ook plezierig als u een gesprek wilt voeren over een persoonlijk onderwerp, zodat we echt tijd kunnen nemen om goed naar u te luisteren. Het voorkomt ook onnodige uitloop van spreekuren, zodat iedereen beter wordt geholpen. Komt u met meerdere familieleden op het spreekuur, maakt u dan voor ieder een aparte afspraak.

De assistente zal u altijd vragen waarvoor u komt. Dit doen wij om het spreekuur goed te kunnen plannen. U bent niet verplicht deze vraag te beantwoorden. Onze assistentes hebben (vanzelfsprekend) net als de huisartsen een geheimhoudingsplicht.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.
Lidmaatschappen
NHG
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp

Plaats van Huisartsenpraktijk Oostveen en Kamp