Top 200 steden  |  

Beschrijving van Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout

HUISSEN - Baptist Huissen is aangesloten bij een landelijke organisatie van doe-het-zelf speciaalzaken in gereedschap, techniek en veiligheid. Wij hebben u enorm veel te bieden.

Elke vakman en doe-het-zelver zal verbaasd zijn over het enorme assortiment. Het assortiment is niet voor niets Enorm uitgebreid te noemen. Het bestaat onder andere uit: (elektrische)gereedschappen, machines zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing.

Natuurlijk zijn er altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips. Zo krijgt u uit het brede assortiment precies de producten geadviseerd die in uw situatie de beste keus zijn. Daarbij kunt u altijd rekenen op de beste prijzen!

Baptist Huissen is er niet alleen voor de doe-het-zelver, maar zeker ook voor de vakman. Kwaliteit en service; daar draait het om. Onze vakkundige medewerkers staan voor elke klant klaar met een advies op maat. En dat advies kost u niets; bij de speciaalzaak krijgt u dus meer voor hetzelfde geld!

Voor scherpe aanbiedingen kijkt u op onze website baptist-huissen.nl .
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Cadeaubon/VVV bon, Maestro, Visa, Vooruit betalen
Jaar van oprichting
Opgericht 1912
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Primulalaan 2 B1, 6851 TD Huissen

Fotos voor Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout

Plaats van Baptist Huissen Gereedschap IJzerwaren Hout