Top 200 steden  |  

Tandarts Houten

Een tandarts is iemand die controle uitvoert op de gezondheid van het gebit en het tandvlees. Waar nodig verhelpt de tandarts aankomende gaatjes in de tanden door deze uit voorzorg in een vroeg stadium te vullen. Andere verantwoordelijkheden van de tandarts zijn het geven van fluoridebehandelingen, het trekken van...

Een tandarts is iemand die controle uitvoert op de gezondheid van het gebit en het tandvlees. Waar nodig verhelpt de tandarts aankomende gaatjes in de tanden door deze uit voorzorg in een vroeg stadium te vullen. Andere verantwoordelijkheden van de tandarts zijn het geven van fluoridebehandelingen, het trekken van rotte tanden of kiezen, het geven van een zenuwbehandeling of het zetten van een kroon. Een tandarts wordt ondersteund door één of meerdere tandartsassistenten.

Mehr zeigen

5 resultaten voor Tandarts

Heeft u onder de 5 Aanbieders van tandarts de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van tandarts zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor tandarts in Houten. De beste aanbieders en dienstverleners voor tandarts in Houten vindt u hier op de Bedrijvengids Houten. Momenteel zijn 5 in de bedrijvengids Houten onder de bedrijfstak tandarts geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie