Top 200 steden  |  

Office Service Nederland

Neem vandaag contact op
Office Service Nederland - Hoogeveen
Nu gesloten
Opent in 6 uur

Office Service Nederland

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Office Service Nederland

Office Service Nederland verzorgt inhuizing en montage voor fabrikanten en dealers van kantoor-, project- en schoolmeubilair. Verder kunt u contact met ons opnemen voor
-reparaties aan kantoormeubelen en (bureau)stoelen;
-kabelmanagement;
-(interne) verhuizingen;
-projectbegeleiding en -advisering;
-verwarmde / beveiligde opslag en transport.

Onze montagespecialisten zijn dagelijks onderweg door Nederland. Elk montageproject, groot of klein, wordt geleid door één van onze zeer ervaren en goed opgeleide vakmensen. Zij kennen een groot aantal meubelmerken en meubellijnen van haver tot gort. Elk ‘bouwpakket’ wordt in mum van tijd in elkaar gezet tot een stabiel bureau, kast of wand.

Montagewerk door Office Service Nederland is niet duur. Ten eerste werken wij alleen met vakbekwaam en zorgvuldig personeel, dat scheelt tijd en dus dure uren. En bovendien worden door een efficiënte planning de routes en projecten van diverse klanten gecombineerd. Zo kan Office Service Nederland nog steeds ouderwetse tarieven hanteren.

Het woord Service in onze naam is niet vanzelfsprekend. Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening en uitstraling. Montage en oplevering maken een belangrijk deel uit van een compleet leveringstraject. Onze klanten moeten met ons voor de dag kunnen komen. Alle monteurs van Office Service Nederland hebben een actuele VOG (verklaring omtrent gedrag). Ons rijdend materieel is tiptop in orde en uitgerust met benodigde machines en onderdelen. Ons personeel werkt in onze herkenbare bedrijfskleding. Karton, plastic en ander beschermmateriaal nemen wij natuurlijk mee.

Office Service Nederland is als enige kantoormeubelmontagebedrijf VCA* gecertificeerd. Deze bedrijfscertificering wordt jaarlijks getoetst en wil o.a. zeggen dat altijd volgens VGM-normen gewerkt wordt, onze machines en hefinstallaties gekeurd zijn, we werken met veiligheidsplannen en onze monteurs een VCA of VCA-VOL certificaat hebben.
Office Service Nederland is erkend leerbedrijf.
Lidmaatschappen
VCA*, VCA, C-plus
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Office Service Nederland