Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.

Alle diensten onder één dak

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich bezig houdt met schoonmaakonderhoud voor een uitgebreide klantenkring in de Randstad.

Wij werken onder andere voor verenigingen van eigenaren, vastgoedbeheerders, bedrijven en scholen. Voor deze uiteenlopende groep cliënten zijn wij met ons schoonmaakteam dagelijks actief.

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne staat dagelijks klaar met een team van medewerkers om uw gebouw een schoon en goed verzorgd uiterlijk te geven. Dit is ten slotte belangrijk voor het imago van uw onderneming. Een goede eerste indruk is immers de eerste stap naar succesvol zakendoen.

Onze medewerkers zijn ervaren, deskundig en vaak sinds jaren werkzaam binnen ons bedrijf. Wij investeren niet alleen in materiaal, maar ook in cursussen en vakopleidingen gericht op de veiligheid en arbeidsomstandigheden van onze medewerkers.

Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne maakt gebruik van materialen en middelen die voldoen aan de hedendaagse milieu-en arbowetgeving. Wij zorgen er voor dat er op een veilige manier wordt gewerkt met onze producten zodat overmatig productverbruik wordt voorkomen.

SAMEN WERKEN MET ARISTON IS INVESTEREN IN KWALITEIT
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Jaar van oprichting
Opgericht 1985
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.

Plaats van Ariston Schoonmaakdiensten en Bedrijfshygiëne B.V.