Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
11:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
08:30 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Hugo van der Graaf Kaas en Noten

Sinds 10 januari 1991 helpen wij, Hugo en Tanja van der Graaf met veel plezier onze klanten aan de heerlijkste delicatessen. Met zorg verifiëren wij zowel de kwaliteit alsook de herkomst van onze producten en schotelen u daardoor altijd het lekkerste van het lekkerste voor.

Zoekt u die ene onbekende kaas, of heeft u hulp nodig bij een onmogelijk recept, wij staan altijd voor u klaar om u naar ons beste kunnen te helpen. En geloof ons, we hebben al veel gestreste klanten met een glimlach de winkel zien verlaten! Blij dat we met een creatieve draai en een goed advies weer een ramp in een prachtfeest hadden omgetoverd.

Veel van onze producten maken we lekker zelf, dat smaakt gewoon het allerbeste! Zo branden we onze nootjes vers in echte arachide olie, maken we onze verse kruidenkazen zelf met verse ingrediënten, marineren we onze eigen olijven en mixen we zelf onze Japanse zoutjes. Ook zijn we de enige winkel in de wijde omtrek die de heerlijke Frisia bakproducten verkopen. Een echte hardloper tijdens de wintermaanden. We hebben het lekkerste gedroogde fruit voor onze gezonde snoepers. En ook onze toastjes en honing zijn verrukkelijk; vergeet u vooral niet onze smaakvolle zelfgemaakte Blue Stilton met Port!

Komt u gewoon eens langs en laat u aangenaam verrassen, we worden niet voor niets de gezelligste winkel van Kerkelanden genoemd!
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Simon Stevinweg 101, 1222 SP HILVERSUM

Fotos voor Hugo van der Graaf Kaas en Noten

Plaats van Hugo van der Graaf Kaas en Noten