Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 18:00
Dinsdag
09:00 18:00
Woensdag
09:00 18:00
Donderdag
09:00 18:00
Vrijdag
09:00 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Voedingsadvies Daphne

Wil jij ook wel wat kilo’s kwijt, beter in je kleren passen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Je bent niet de enige. Bijna 50% van de volwassenen boven de 18 jaar in Nederland heeft last van overgewicht. Veel mensen willen er iets aan doen, maar weten niet hoe ze het moeten aanpakken. Heb jij dat gevoel ook? Ik wil jou hierbij helpen. Voor mijn begeleidingen kom ik bij jou thuis. Ik werk in de regio Herten, Roermond, Linne, Echt of Roerdalen. Woon je verder weg, neem dan toch ook gewoon contact met mij op. Voedingsadvies Daphne is er voor jou!

Ik werk niet met maaltijdvervangers, maar alleen met gezonde voeding die je in bijna elke supermarkt kunt krijgen. Hierdoor is het makkelijker om na mijn begeleiding de gezonde leefstijl vol te houden en niet in het oude patroon te vervallen en weer aan te komen.

Het is niet de bedoeling dat je honger gaat lijden of alleen maar rauwkost gaat eten. Dat houdt echt niemand vol. Als je de juiste keuzes maakt kun je ontzettend veel en gezond eten en hoef je absoluut geen honger te hebben en kun je toch afvallen. Ik help jou bij het maken van gezonde keuzes die ook nog eens ontzettend lekker kunnen zijn. Ook heb ik weekmenu's en lekkere recepten voor jou.
Jaar van oprichting
Opgericht 2021
Talen
nederlands/engels
Produkte
havermout bananenbrood, chocolade bananenbrood, gezonde ontbijtkoek
Dienstverleningen
voedingsadvies om een gezonde leefstijl aan te nemen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Voedingsadvies Daphne