Top 200 steden  |  

CITAVERDE College Bedrijfsopleidingen

Neem vandaag contact op

CITAVERDE College Bedrijfsopleidingen

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van CITAVERDE College Bedrijfsopleidingen

CITAVERDE College verzorgt al meer dan 100 jaar groen MBO-onderwijs. De expertise op het gebied van volwassenonderwijs is sinds ruim 15 jaar uitgebouwd door en samengebracht in CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. In de regio Zuid Oost Nederland zij wij dé MBO opleider voor Agro, Food, Natuur & Leefomgeving.

Bedrijfsgerichte opleidingen en trainingen

Onze focus ligt op de ontwikkeling van arbeidscompetenties, vakmanschap en ondernemersvaardigheden voor de doelgroep (toekomstige) medewerkers en middenkader personeel.

We realiseren dit met erkende beroepsopleidingen, trainingen, cursussen en innovatieprojecten, waarbij de producten specifiek zijn afgestemd op werkenden, werkzoekenden en de regionale arbeidsmarkt. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven en publieke organisaties.

Jaarlijks verzorgen we voor meer dan 5.000 deelnemers trainingen en cursussen. Daarnaast volgen ongeveer 500 deelnemers een erkende MBO beroepsopleiding. Neem een kijkje in de training- en opleidingengids.

Uitvoeringslocaties

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen beschikt over een eigen volledig geoutilleerd praktijkcentrum met trainingsruimten inclusief multimediafaciliteiten waaronder simulatiesystemen. Daarnaast maken wij gebruik van de locaties van het CITAVERDE College met een provinciale dekking van opleidings- en trainingslocaties. Uiteraard voeren wij tevens trajecten incompany uit.

Leermiddelencentrum en projectmanagement

De (beroeps)opleidingen en trainingen van CITAVERDE Bedrijfsopleidingen zijn vraaggestuurd, praktisch en competentiegericht. We beschikken ondermeer over een Centrum voor Praktijkleren en een Leermiddelencentrum voor interactieve (digitale) leermiddelen op maat.

Aanvullende informatie?

Neem voor aanvullende informatie, vragen en advies contact op met het team CITAVERDE Bedrijfsopleidingen. Wij helpen u graag verder!
www.citaverde.nl/bedrijfsopleidingen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor CITAVERDE College Bedrijfsopleidingen

Plaats van CITAVERDE College Bedrijfsopleidingen