Top 200 steden  |  

Vakantiepark Herperduin

Op Vakantiepark Herperduin zijn wij vuurwerkvrij! Wij verzoeken al onze gasten om geen vuurwerk af te steken. Mocht u melding willen maken van vuurwerk dat op het park wordt af gestoken kunt u contact opnemen met 0486-411383.
Vakantiepark Herperduin - Herpen
Nu geopend
Sluit in 9 uur

Vakantiepark Herperduin

Sleutelwoorden

camping camping herperduin familiecamping familiecamping herperduin familiepark familiepark herperduin herperduin vakantiepark vakantiepark herperduin bungalows groepsaccommodatie natuur zwembad speelbos fietsverhuur bosgebied rust safaritenten glamping Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
08:30 19:00
Zaterdag
09:00 15:00
Zondag
09:00 12:00
Openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen.

Beschrijving van Vakantiepark Herperduin

Dit informele vakantiepark wordt omgeven door een prachtig bosgebied en ligt op 6 km van de snelweg A50, 8 km van het centrum van Oss.

Vakantiepark Herperduin is een echt familiepark met veel veschillende accomodaties zoals bungalows, camping, safaritenten en een groepsaccommodatie. De bungalows bieden plaats aan 2 tot 8 personen en zijn voorzien van keukens, terrassen, woon-/eetgedeeltes en tv's; sommige hebben open haarden. Safaritenten hebben stapelbedden, terrassen, buitenkeuken faciliteiten. Een groepsaccommodatie met 10 kamers biedt plaats aan maximaal 20 gasten en beschikt over gratis WiFi. Onze verblijven bieden veel rust en ruimte.

Langs familiecamping Herperduin ligt Speelbos de Das. Verder zijn er op het park nog meerdere speelmogelijkheden zoals; midgetgolf, tafeltennis, voetbal en andere speeltoestellen.
Er zijn 3 restaurants, plus een seizoensgebonden zwembad, een kinderzwembad en een zonnedek. Fietsverhuur is beschikbaar.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Vakantiepark Herperduin