Top 200 steden  |  

Visiemotion, Haptotherapie,Coaching, Mindfulness

Neem vandaag contact op
visiemotion-haptotherapie-coaching-mindfulness
Nu gesloten
Open op Maandag

Visiemotion, Haptotherapie,Coaching, Mindfulness

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Visiemotion, Haptotherapie,Coaching, Mindfulness

Herken je dat: hoe mensen in de huidige moderne diensten- en kenniseconomie steeds vaker bezig zijn met ‘hoofd'-zaken en presteren en niet meer stil kunnen staan bij meer aspecten van het leven?

Hierdoor neemt de kans toe om te vervreemden van jezelf, je eigen lichaam, je gevoelsleven. Je loopt vast! Het 'er zijn' en je handelingen komen niet meer als vanzelf uit jezelf. Juist dat aanwezig zijn vanuit jezelf is nodig om je bewust te worden van de balans tussen draagkracht en draaglast. Dat kan nieuwe mogelijkheden geven voor ont-moeten.

Visiemotion werkt vanuit betekenis- en zingeving. Wij gaan uit van contact van en tussen mensen in de meest ruime zin van het woord. Vooral dan kunnen mensen en organisaties groeien en zich ontwikkelen.

In organisaties en persoonlijke levens waar, om welke reden dan ook, het accent vooral op resultaten en effectiviteit is komen te liggen, komt de mens als persoon vaak minder tot zijn recht. Dit kan leiden tot diverse lichamelijke en/of psychische klachten. Alle vormen van begeleiding en therapie van Visiemotion zijn gericht op het tot ontwikkeling laten komen van de eigenheid, vitaliteit en veerkracht van mensen in hun persoonlijk leven en werk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Visiemotion: info@visiemotion.nl

Mindfulness kun je misschien het makkelijkst begrijpen vanuit het tegendeel: leven op de automatische piloot. 'To be mindful' kun je vertalen met: 'opmerkzaam zijn', 'gewaar zijn'. Mindfulness betekent: bewust gewaar zijn van de ervaring van moment tot moment zonder oordeel zodat je je bewust kunt zijn van je huidige ervaring. Zo kun je in het leven staan van moment tot moment, met openheid. Er komt dan als vanzelf ook weer ruimte om te genieten. Bij Visiemotion is aandachttraining een praktische training. Je leert door te doen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Via een verzekering
Lidmaatschappen
VVH, VMBN,KNGF, VVH, KNGF, VMBN, netwerk psychosomatiek, BIG,, CPION, ITH, BCU
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Visiemotion, Haptotherapie,Coaching, Mindfulness

Plaats van Visiemotion, Haptotherapie,Coaching, Mindfulness