Top 200 steden  |  

CITAVERDE College

Neem vandaag contact op

CITAVERDE College

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van CITAVERDE College

Het VMBO onderwijs van CITAVERDE College stelt de natuur (planten dieren en voeding) in het onderwijs centraal. Dit betekent dat je naast de algemene vakken zoals Nederlands, Engels, geschiedenis, aardrijkskunde, biologie etc. ook kennis maakt met de groene sector. Je maakt bijvoorbeeld kennis met vakken op het gebied van plant, dier en voeding.

Het VMBO-Groen bereidt leerlingen voor op allerlei beroepsopleidingen in alle sectoren van het MBO. Met een VMBO-Groen diploma kunnen leerlingen heel makkelijk doorstromen naar de groene MBO- opleidingen. Hiermee kun je verder leren voor de zogenaamde groene beroepen, bijvoorbeeld dierenartsassistent, medewerker recreatiebedrijf, tuinarchitect en bloemist. Leerlingen kunnen ook prima doorstromen naar andere MBO- opleidingen in bijvoorbeeld (uiterlijke) verzorging, ICT, administratie en techniek. Zowel de praktisch als de theoretisch ingestelde leerling voelt zich op het VMBO-Groen thuis.

Het VMBO-Groen heeft net als de andere VMBO-sectoren een onderbouw en een bovenbouw. In de onderbouw – de eerste twee leerjaren van de opleiding – krijg je een aantal algemene vakken. Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Biologie, Economie, Wiskunde, Techniek, Natuurkunde, Scheikunde en Verzorging komen uitgebreid aan de orde. Ook is er veel aandacht voor muziek, gymnastiek, tekenen en het werken met computers. Naast de algemene vakken krijg je op het VMBO-Groen ook een praktische oriëntatie met ‘groene’ vakken op het gebied van plant, bloem, dier en voeding.

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van CITAVERDE College