Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Noord Veluwse Makelaardij

Als erkende registermakelaars en -taxateurs begeleiden wij u graag bij alle door u te zetten stappen op het gebied van aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen, bedrijfsmatig onroerend goed, woonboerderijen en agrarisch vastgoed.

Noord Veluwse Makelaardij heeft ruim 30 jaar ervaring op de regionale vastgoedmarkt in Heerde en omstreken. Wij kennen de omgeving goed, kennen de weg in lokale wet- en regelgeving en weten precies wat er speelt. Zoals onze naam al aangeeft, is het noorden van de prachtige Veluwe ons werkgebied. Wij werken onder andere in de plaatsen Heerde, Wapenveld, Veessen, Vorchten, Marle, Oene, Epe, Emst en Hattem. Voor het landelijk gebied is ons werkgebied groter, met name in de provincies Gelderland en Overijssel.

Of het nu gaat om het kopen of verkopen van een woning, bouwkavel, agrarische grond of woonboerderij, Noord Veluwse Makelaardij denkt met u mee en biedt begeleiding in alle stappen van het aan- of verkoopproces. Wij vinden het geweldig om u met onze kennis, ervaring en vaardigheden te mogen helpen. Wij spreken u graag eens persoonlijk!


Waarom kiezen voor Noord Veluwse Makelaardij?
Ruim 30 jaar ervaring

Wij kennen de omgeving én de lokale wet- en regelgeving

Deskundig advies en oog voor uw persoonlijke situatie

Actief en betrokken bij het aankoop- of verkoopproces



Aangesloten bij NVM
Noord Veluwse Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen (NVM). Hiermee staan wij in voor deskundigheid en kwaliteit.
Onbezorgd een woning kopen of verkopen? Wij staan van begin tot eind voor u klaar. Als ú tevreden bent, zijn wij tevreden.
Lidmaatschappen
NVM, Funda, NWWI, VastgoedCert, Register Taxateurs
Talen
nl
Produkte
aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen, bedrijfsmatig- en agrarisch onroerend goed

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Noord Veluwse Makelaardij

Plaats van Noord Veluwse Makelaardij