Top 200 steden  |  

Skin & Medicare

skin-medicare

Skin & Medicare

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Skin & Medicare

Skin & Medicare: een breed scala aan huidtherapeutische interventies.

Uw huid en haar zijn u lief. Uw eerste visitekaartje in de omgang met anderen. Eventuele problemen met uw huid of haar helpt Skin & Medicare u daarom graag professioneel oplossen.

Skin & Medicare wordt geleid door Kimberly Martina (BSc). Zij is een in artikel 34 BIG geregistreerde HBO opgeleid huidtherapeut. Eveneens is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Kimberly Martina werkt conform officieel voorgeschreven huidtherapeutisch methodisch handelen. Kortom, uw professionele en persoonlijke adres voor huidtherapeutische interventies.

Naast haar werkzaamheden binnen Skin & Medicare is zij huid- en oedeemtherapeut in een huidtherapeutische praktijk in Apeldoorn en is zij bestuurslid Interne organisatie binnen de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten. Door haar werkzaamheden als bestuurslid is zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de huidtherapie, die zij doorvoert binnen Skin & Medicare.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Skin & Medicare