Top 200 steden  |  

Winfred Buma Music

Neem vandaag contact op
Winfred Buma Music - Haren gn
Nu gesloten
Morgen geopend

Winfred Buma Music

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 14:00
Dinsdag
18:00 22:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:00 22:00
Vrijdag
09:00 19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Lestijden zijn in overleg.

Beschrijving van Winfred Buma Music

Winfred Buma:Jazzgitarist/ Gitaarlessen/ Improvisatielessen/ Workshops/ Bandcoaching

Inmiddels geef ik zo’n 40 jaar gitaarles, aan het Prins Claus Conservatorium en ook privé. Daarnaast geef ik workshops, ensemble lessen, gehoor- en theorieles.
Mijn gitaarlessen zijn heel praktisch gericht en gaan uit van jouw drijfveren en muzikale interesse. Fundamenteel uitgangspunt is: ieder mens is uniek. Stijlen kunnen zijn: jazz, pop, liedjes begeleiden ('singer-songwriter'), blues, soul, funk, en actuele stijlen. Voor klassiek, flamenco, metal verwijs ik door naar specialisten op dat gebied.
Belangrijk vind ik dat je repertoire opbouwt dus dat je liedjes kunt spelen, bijvoorbeeld als singer-songwriter of in een bandje of combo. Aan de hand van de gespeelde stukken kunnen uiteenlopende onderwerpen aan bod komen: uitgangspunten hiervoor zijn vragen die je hebt en ook datgene wat mij opvalt aan je spel en ontwikkeling.
Lessen aan kinderen (basisschool):gestructureerde lessen, aansluitend op het individu:repertoire/ correcte basistechniek/ instrumentkennis/ noten lezen/ akkoorden spelen/ samen spelen. Vooral veel liedjes spelen. Met lessen aan kinderen maak ik gebruik van gangbare methoden.

Lessen aan jongeren (middelbare school): We gaan uit van jouw smaak en identiteit: van welke muziek houd je? wat wil je spelen? Daarnaast ontwikkel je een gedegen gitaar-technische- en ook muzikale- en gehoor-vaardigheid. We maken o.a. gebruik van internet: zoals YouTube en specifieke sites.

Lessen aan volwassenen (tot 99 jaar): Uitgangspunten zijn:je muzikale bagage tot nu toe, je muzikale voorkeur, motivatie en wensen.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Jaar van oprichting
Opgericht 1980
Lidmaatschappen
Diploma DM Conservatorium 1987
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Winfred Buma Music

Plaats van Winfred Buma Music