Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:30
Dinsdag
08:00 17:30
Woensdag
08:00 17:30
Donderdag
08:00 17:30
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Diesel Buchli BV

Diesel Büchli is al meer dan 40 jaar bij de tijd in diesel inspuitsystemen. Uitgegroeid van dieseldienst tot de grootste specialist in inspuitsystemen.Van de oude lijnpompen tot de modernste common rail hogedrukpomp voeren wij in eigen huis vakkundige revisies uit. Als dealer van alle merken systemen gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen.

In ons Voertuig Diagnose centrum vinden onze specialisten oplossingen in complexe storingen. Daarbij nemen zij de dieperliggende oorzaak weg zodat de klacht blijvend weggenomen wordt.

Moderne diesels zijn vaak voorzien van een roetfilter. Goed voor mens en milieu. Soms echter raakt het filter verstopt waardoor problemen ontstaan. Een grondige reiniging waarbij de poriën van het roetfilter weer helemaal schoon gemaakt worden is de enige goede en blijvende oplossing. Diesel Büchli werkt uitdrukkelijk NIET mee aan het verwijderen en uitprogrammeren van roetfilters. Naast dat het bij wet verboden is en de gebruiker ermee een milieudelict begaat is de vervuiling dan enorm en dat past natuurlijk niet in het huidige denken. Denk aan morgen. Denk aan Büchli
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro, MasterCard, Onder Rembours, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Bovag, Metaalunie

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Doelenstraat 11, 3841 EP HARDERWIJK

Fotos voor Diesel Buchli BV

Plaats van Diesel Buchli BV