Top 200 steden  |  

OMVR advocaten

Neem contact met ons op
OMVR advocaten - Harderwijk
Nu geopend
Sluit in 7 uur

OMVR advocaten

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van OMVR advocaten

OMVR is een van de grootste juridische dienstverleners in de regio Veluwe en Flevoland, gevestigd in Harderwijk. Wij hebben de juridische expertise in huis die u nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar een sparringpartner voor uw dagelijkse zaken of een specialist voor maatwerk: Deskundig + Persoonlijk

omvr: advocaten
De advocaten van OMVR staan voor uw belang, dat gaat voor alles. Het is onze taak om partijdig te zijn. Wij vertalen juridische vraagstukken naar begrijpelijke adviezen. Daarbij zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. En procederen? Alleen als het echt noodzakelijk is.

omvr: specialisten
Het recht is uitgebreid. Iedere advocaat van OMVR is dan ook gespecialiseerd in een eigen rechtsgebied. Dus waar u ook tegenaan loopt: wij hebben de juiste deskundige voor u in huis.

omvr: bereikbaar
De advocaten van OMVR zijn uitstekend bereikbaar. Laagdrempelig en persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Soms maakt het een groot verschil om vooraf even overleg te hebben. Daar zijn wij voor: OMVR, uw persoonlijke sparringpartner.

klantgericht en doelgericht
OMVR heeft een uitgebreide staat van dienst als het gaat om juridische dienstverlening. Wij richten ons daarbij primair op de zakelijke markt, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij hebben een zeer ruime ervaring op ieder rechtsgebied en streven altijd naar het beste resultaat voor onze cliënten. Ontdek wat OMVR voor u kan betekenen.
Lidmaatschappen
MOTIVO
Talen
nl
Produkte
Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Bouwrecht, Contractenrecht, Huurrecht, Insolventierecht, Intellectueel eigendomsrecht, Mediation, Ondernemingsrecht, Strafrecht

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor OMVR advocaten

Plaats van OMVR advocaten