Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
08:00 17:00
Telefonisch spreekuur van 08.00-17.00 uur

Beschrijving van De Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Alle aanstaande ouders in Ermelo, Harderwijk, Harderwijk-Drielanden , Hierden zijn van harte welkom in onze praktijk.

Een zwangerschap is een spannende, grote en leuke gebeurtenis in jullie leven. Natuurlijk wil je hierbij begeleid worden door deskundige en betrokken verloskundigen, waarbij je je vertrouwd voelt.
Wij werken met een fijn team van vier ervaren verloskundigen, die oog hebben voor jullie unieke situatie.
Gedurende de zwangerschap leer je ons goed kennen en kun je met vertrouwen het ouderschap tegemoet zien. Door onze krachten en expertise te bundelen bieden we je ook de ervaring, expertise en kwaliteitsborging die je van de grootste en oudste verloskundigenpraktijk in Harderwijk mag verwachten.
We werken daarbij nauw samen met het ziekenhuis St. Jansdal het geboortezorghuis en andere professionals zoals kraamzorg en centrum Jeugd en gezin.

Naast zwangerschapsbegeleiding begeleiden we je tijdens de bevalling, thuis of in het Geboortezorghuis in Harderwijk.Wil je graag zwanger worden en of heb je vragen? Meld je dan aan voor het gratis kinderwensspreekuur op onze praktijk.
Alle echoscopieën verrichten we in onze eigen praktijk. Dit betekend dat je dus ook de 20 wkn screeningsecho bij ons in de praktijk kunt laten doen. Naast het reguliere spreekuur starten we ook iedere maand een centering pregnancy groep dit is een nieuwe vorm van verloskundige zorg waardoor je nog beter voorbereid bent op de bevalling en het ouderschap. Ook na de zwangerschap kun je bij ons terecht voor anticonceptie advies en het plaatsen van een spiraaltje.
Behalve in Harderwijk zijn we ook werkzaam in Ermelo en omstreken.

Je kunt je direct aanmelden voor het kinderwens-spreekuur, zwangerschapsbegeleiding, centering pregnancy of het plaatsen van spiralen of het anticonceptiespreekuur. Naast de reguliere echo's bieden we ook de 20 weken echo en pretecho zoals de geslachtsbepaling aan op onze praktijk.
Betaalmogelijkheden
Cash, Maestro
Lidmaatschappen
koninklijke nederlandse organisatie van verloskundigen, alle verloskundigen staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV, KNOV

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Stadionplein 3, 8914 AT Leeuwarden

Fotos voor De Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Plaats van De Verloskundigenpraktijk Harderwijk