Top 200 steden  |  

Beschrijving van Spoedservice Rioolontstoppen Haarlem

Vakkundige en professionele diensten
• Gratis offerte
• Vaste prijzen

• 24-uursservice
• Camera Inspectie
Basis: €75,- exclusief btw.
• Voorbereiding en communicatie
• Inplannen
• Visuele inspectie
• Camera inspectie
• Werkoverleg
• Wat zijn de oorzaken van een verstopt riool?
• Merkt u dat uw riool verstopt is?


Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Bij gezinnen met jonge kinderen kan het nog weleens voorkomen dat er speelgoed in de wc verdwijnt. Dit kan vervolgens een verstopping veroorzaken. Verder kunnen de rioolbuizen na een tijdje afbreken doordat er verzakking heeft plaatsgevonden. Dit zien wij vooral terug bij huizen die al wat ouder zijn. Bent u ondernemer in de horeca of directeur van een kantoorpand? Dan heeft uw riolering vaak ook aardig wat te verduren gekregen. Houd er dan ook rekening mee dat de riolering alleen voor toiletwater, ontlasting en droog wc-papier bedoeld is. Alle andere zaken zorgen direct of na korte tijd voor de verstopping van uw riool.


De verschillende soorten waterlekken voor u op een rij

Wanneer u een lekkage in huis ontdekt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Er kan een lekkage in uw leidingwerk zitten, maar ook in uw verwarmingssysteem of een afvoerbuis. Gelukkig weten onze experts van Spoedservice Riool Ontstoppen precies hoe zij achter de bron van uw lekkage kunnen komen. Wij maken namelijk gebruik van lekdetectie om uw loodgietersproblemen zo snel mogelijk te repareren.

Wat is lekdetectie precies?

Het woord lekdetectie zegt het eigenlijk al, want lekdetectie wordt ingezet bij lekkages opsporen. Heeft u een lekkage in uw leidingwerk? Dan is het belangrijk om de lekkage zo snel mogelijk te verhelpen, voordat er ernstige waterschade aan uw woning ontstaat. Een lek detecteren kan op verschillende manieren bereikt worden. Er kan een infraroodcamera ingezet worden om een lek in uw warmwaterleiding op te sporen. Verder kunnen er zelfs geluidsgolven worden ingezet om achter de bron van de lekkage te komen.

Welke voordelen zitten er aan lekdetectie?

Lekdetectie wordt ingezet om de bron van uw lekkage zo snel en nauwkeurig mogelijk op te sporen. Er wordt specialistische en moderne apparatuur ingezet om het lek te detecteren. Door de infraroodcamera kan de loodgieter bijvoorbeeld precies zien waar er water uit uw leidingwerk weglekt. Dit voorkomt onnodig breekwerk in uw muren of plafond en vloer om achter de bron van de lekkage te komen. Veel mensen zien dit als het belangrijkste voordeel, omdat uw reparatiekosten uiteindelijk veel lager uit zullen vallen dan wanneer er veel breekwerk nodig is om bij de bron van uw lekkage te komen.

Lekdetectie zonder breekwerk inzetten?

Bij Spoedservice Riool Ontstoppen helpen wij u graag van uw lekkages af! Ons team bestaat uit een aantal gespecialiseerde vakmannen die al meer dan 15 jaar ervaring hebben in het loodgietersvak. Wij weten maar al te goed hoe vervelend een lekkage voor u kan zijn. Waterschade aan uw huis kan al snel in reparatiekosten oplopen. Vandaar dat wij lekdetectie zonder breekwerk voor u uitvoeren. Hiermee blijven uw muren en plafond gespaard en pakken wij direct de bron van uw lekkage aan.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash, Contactloos betalen, iDeal, Incasso, Invoice, Maestro, MasterCard, Vooruit betalen
Lidmaatschappen
Erkend Installateur Vaillant
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Intergas, Remeha, Bosch, Nefit, Vaillant, Atag, Agpo, Daalderop
Produkte
cv ketel Intergas, cv ketel Remeha, cv ketel Bosch, cv ketel Nevit, cv ketel Vaillant, cv ketel Atag, cv ketel Agpo, cv ketel Daalderop, Radiator, Mechanische ventilatie, Warmtepomp, Gasgeisers onderhoud, Gasketels onderhoud

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Spoedservice Rioolontstoppen Haarlem

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie