Top 200 steden  |  

Stan Alkemade Biologische Slagerij

Neem vandaag contact op
Stan Alkemade Biologische Slagerij - Haarlem
Nu geopend
Sluit in 6 uur

Stan Alkemade Biologische Slagerij

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 18:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
08:00 17:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Stan Alkemade Biologische Slagerij

We zullen ons eerst even voorstellen. Wij van Biologische Slagerij Stan Alkemade zijn sinds 1990 begonnen met een biologische slagerij aan het Houtplein 18 in Haarlem. Als pionier merkte we dat er veel behoefte was om te weten wat de oorsprong van het vlees is. We begonnen als Groeneweg, dat was een kleinschalige groep slagers die een samenwerkingsverband hadden met biologische boeren die graag de afzet van biologisch vlees naar de bewuste consument zag gaan.

En dit blijft zo.

We hebben contact met vaste boeren waar we inkopen en zodoende met constant kwaliteit, gecertificeerd biologisch vlees kunnen waarborgen.

De koningshoeve

Deze boerderij in Spaarnwoude levert mij Biologische limousine koeien. Deze runderen hebben een prachtige structuur in het vlees en is zacht en vol van smaak.

Natuurlijk Genoegen

Zij leveren mij het fantastische lamsvlees waar zij als biologisch-dynamische boerenbedrijf in gespecialiseerd zijn. Het bedrijf is gevestigd in Driehuizen en in de Schermer. Waar de lammeren in alle rust en ruimte de tijd krijgen mooi bevleesd en smakelijk te worden.

Passiehoender hof

Van dit bedrijf komen onze kippen en het is gevestigd in Lelystad. De verwerking vind plaats bij Scheria, die zich gespecialiseerd heeft op de be- en verwerking van kippenvlees.

Bonvivant

Dit is een verwerkingsbedrijf dat biologische varkens inkoopt, slacht en verwerkt voor de biologische slager. het bedrijf heeft de contacten met de biologische boer. die de kwaliteit van het biologische varken waarborgt.

Skal

Is een stichting die de certificering voor alle biologische bedrijven controleerd. Dat betekend dat de garantie van boer tot consument gegarandeerd biologisch is en blijft.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
KNS - Koningklijke Nederlanse Slagersorganisatie, EKO-keurmerk, SKAL gecertificeerd
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Generaal Cronjestraat 32, 2021 JJ HAARLEM

Plaats van Stan Alkemade Biologische Slagerij