Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Burbach Makelaars

Bedrijfsonroerendgoed verkopen is geen doe-het-zelf-kwestie. Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u Burbach Makelaars uw NVM-bedrijfsonroerendgoedmakelaar in de arm nemen. Wij zorgen er verder voor dat u een goede prijs maakt en dat alle juridische aspecten worden meegenomen.
U wilt uw bedrijfsonroerendgoed verkopen? Wilt u uw bedrijfsonroerendgoed voor een bepaalde datum kwijt? Heeft u een ander bedrijfspand nodig? Stelt u bepaalde eisen aan de koper? Allemaal zaken waarvan het goed is om deze vooraf met Burbach Makelaars uw NVM-verkoopmakelaar door te spreken. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kan hij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien. Daarnaast geeft hij aan wat hij allemaal verder voor u kan betekenen.

Welke dienstverlening u ook kiest, Burbach Makelaars behartigt alleen uw belang. Daarbij spreekt u ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Een bedrijfspand kopen is waarschijnlijk een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Zo’n beslissing wordt omgeven door allerlei onzekerheden en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Burbach Makelaars geeft u antwoord op al uw vragen en geeft u zekerheid en veiligheid bij de aankoop. Wij zijn als geen ander thuis in dit marktsegment. Wij werken volgens de voorwaarden van de NVM. Dat betekent voor u dat wij uitsluitend uw belangen behartigen en niet die van de verkopende partij. Ook bij de verkoop van uw eigen bedrijfspand zullen wij alleen voor u optreden. Kopers die Burbach Makelaars inschakelen kunnen rekenen op een betrouwbare en professionele werkwijze.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
NVM
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Burbach Makelaars