Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
12:00 18:00
Dinsdag
09:30 18:00
Woensdag
09:30 18:00
Donderdag
09:30 18:00
Vrijdag
09:30 18:00
Zaterdag
09:30 18:00
Zondag
12:00 17:00
4 december koopavond, 20 december koopavond, 22 december koopavond, 23 december geopend tot 20:00, 24 december geopend vanaf 11 uur

Beschrijving van Score Groningen

Herenkledingwinkel Score in Groningen is een populaire bestemming voor mannen die op zoek zijn naar stijlvolle en trendy kleding. De winkel biedt een uitgebreide selectie van herenkleding, variërend van casual tot zakelijke kleding en van streetwear tot formele outfits. Met een breed assortiment van bekende merken en trendy mode-items, is Score een go-to plek voor mannen die hun garderobe willen upgraden.

Wat Score in Groningen onderscheidt, is de nadruk op streetwear en urban fashion. Hier vind je jeans, t-shirts, hoodies, sneakers en accessoires die perfect passen bij een moderne, casual stijl. De winkel heeft vaak de nieuwste collecties van merken zoals G-Star RAW, Chasin’, Hugo Boss, en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een coole outfit voor een avondje uit, een comfortabele look voor het weekend, of zelfs formele kleding voor speciale gelegenheden, Score heeft voor ieder wat wils.

Naast de indrukwekkende selectie kleding biedt Score in Groningen ook deskundig advies en klantenservice. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste pasvorm en stijl, en kan je informeren over de laatste trends in herenmode. Of je nu een modebewuste man bent of gewoon op zoek bent naar kwaliteitskleding, Score is een winkel die je niet wilt missen.

Als je in Groningen bent en op zoek bent naar herenkleding, overweeg dan zeker een bezoek aan Score. Met zijn uitgebreide assortiment en deskundige medewerkers, biedt deze winkel alles wat je nodig hebt om er stijlvol en zelfverzekerd uit te zien.
Betaalmogelijkheden
American Express, Cash, iDeal, Klarna, Maestro, MasterCard, Visa, V PAY
Lidmaatschappen
Trusted Shops Guarantee, Kopersbescherming
Talen
Nederlands, Engels
Merken
Replay, Fred Perry, CHASIN’, G-Star, BOSS, PME Legend, Cast Iron, Calvin Klein, Tommy jeans, CHASIN'
Produkte
Heren kleding, fashion, retail, retail brand, heren jeans, winkelen, kleding shoppen, click & collect, stijladvies, jeans specialisten, premium merken voor mannen, jeans destination, omni-channel klantbenadering, denim
Dienstverleningen
Bezorging, Afhalen, Ruilen, Retourneren

Videos voor Score Groningen

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Koningsweg 2 D, 9731 AS Groningen

Plaats van Score Groningen