Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:30 17:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:30 17:30
Donderdag
09:30 20:00
Vrijdag
09:30 17:30
Zaterdag
09:30 17:00
Zondag
Gesloten
Laatste zondag van de maand geopend!

Beschrijving van Van Camp Shoes

Van Camp Shoes gevestigd aan de Hoogstraat in het hart van het centrum, is al meer dan 100 jaar ( 1912 ) een Begrip in Gorinchem en Wijde Omgeving.

Bij ons vindt u een zeer grote collectie van modische tot klassieke schoenen van toonaangevende merken zoals; Floris van Bommel, Van Lier, Bugatti, Ecco, G-Star, Converse, Bjorn Borg, Gaastra, Dr Martens, Hinson, Rohde, Gabor, Mjus, Lamica, s.Oliver, Tamaris, Fitflop, Havaianas, Reef, etc Kortom; een Speciaalzaak om eens Gezellig binnen te Lopen U bent van Harte Welkom !

Kleding maakt de man, maar schoenen zijn minstens net zo belangrijk. Een pak met sportschoenen eronder of een nette outfit met versleten stappers? Dat is niet ideaal. Een mooie outfit voor zowel dames als heren is pas af met een paar mooie schoenen van Van Camp Shoes, de schoenenwinkel in Gorinchem. Bij ons vind je kwaliteitsschoenen voor werk en speciale gelegenheden, zodat je er altijd tiptop uitziet. Onze schoenen hebben natuurlijk ook een uitstekende pasvorm en onze medewerkers staan klaar om je te adviseren. Zo loop je altijd tevreden onze winkel uit.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro, MasterCard, Visa
Lidmaatschappen
Inretail
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Hoogstraat 17, 4201 CA Gorinchem
Hoogstraat 17, 4201 CA Gorinchem