Top 200 steden  |  

Osteopathie OsteoMotion Goes

Neem vandaag contact op
Osteopathie OsteoMotion Goes - Goes
Yext PowerListings
Nu gesloten
Opent in 9 uur

Osteopathie OsteoMotion Goes

(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 21:00
Dinsdag
08:00 18:00
Woensdag
08:00 18:00
Donderdag
08:00 18:00
Vrijdag
08:00 18:00
Zaterdag
09:00 18:00
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Osteopathie OsteoMotion Goes

OsteoMotion, praktijk voor Osteopathie in Goes en Burgh- Haamstede.

Osteopathie is een behandelwijze waarbij de osteopaat op zoek gaat naar de oorzaak van uw klachten en hierin het hele lichaam betrekt. Klachten presenteren zich vaak op een bepaalde locatie (gewricht, huidgebied, spieren en pezen) maar na goed klinisch onderzoek blijkt dat de oorzaak van de klacht zich heel ergens anders kan bevinden.

Het menselijk lichaam is een zelfregulerend (lees zelfonderhoudend) systeem wat heel goed in staat is om aan te passen aan veranderingen van buitenaf. Echter in ons dagelijks leven belasten wij ons lichaam vaak op een zo hoog niveau dat het lichaam onder stress komt te staan.

Voorbeeld hiervan is voeding: wat wij eten moet door ons lichaam verwerkt worden en met de huidige voeding waarin ontzettend veel toevoegingen zitten kan ons maag-darm systeem niet goed omgaan. Dit kan zorgen voor een overbelasting van dit systeem met alle gevolgen van dien.

Omdat ons lichaam als een systeem functioneert is het ook afhankelijk van alle binnen het lichaam gelegen structuren en wanneer ergens in het lichaam een probleem ontstaat kan dit invloed hebben op alle andere structuren in het lichaam. Dit is waar de osteopaat zich op richt, een totale aanpak van het hele systeem.

Zoek waar het probleem zich bevindt, zoek de echte oorzaak van het probleem, geef hier de behandeling met als doel het systeem als het ware te resetten zodat het daarna weer zelfstandig kan functioneren.

Of zoals A.T. Still als grondlegger van de osteopathie heeft gezegd: Find it - Fix it - and leave it alone.
Betaalmogelijkheden
Cash

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor Osteopathie OsteoMotion Goes

Plaats van Osteopathie OsteoMotion Goes