Top 200 steden  |  

Tuin Giethoorn

Een tuin is een stuk grond dat meestal aan de voorkant of achterkant van een huis ligt en handmatig door mensen aangelegd en ontworpen is. We noemen dit dan de voortuin of achtertuin. Een tuin bevat meestal gras, planten, bloemen en bomen en heeft een omheining vaak in de vorm van een heg of hek. Verder kan een tuin...

Een tuin is een stuk grond dat meestal aan de voorkant of achterkant van een huis ligt en handmatig door mensen aangelegd en ontworpen is. We noemen dit dan de voortuin of achtertuin. Een tuin bevat meestal gras, planten, bloemen en bomen en heeft een omheining vaak in de vorm van een heg of hek. Verder kan een tuin een vijver, opbergplaats of terras bevatten. Tuinmeubilair en benodigdheden voor in de tuin zijn te koop bij tuinspeciaalzaken, meubelzaken en woonboulevards.

Mehr zeigen

1 resultaten voor Tuin

Heeft u onder de 1 Aanbieder van tuin de juiste kunnen vinden? Mocht u ook een aanbieder van tuin zijn en nog niet in de bedrijvengids staan, dan kunt u zich elk gewenst moment gratis registreren.

De resultatenlijst voor tuin in Giethoorn. De beste aanbieders en dienstverleners voor tuin in Giethoorn vindt u hier op de Bedrijvengids Giethoorn. Er is momenteel een bedrijf in de bedrijvengids Giethoorn onder de bedrijfstak tuin geregistreerd.

Deze website maakt gebruik van cookies zodat u het meeste kan halen uit de ervaring op onze website. Meer informatie