Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:00 17:00
Dinsdag
08:00 17:00
Woensdag
08:00 17:00
Donderdag
08:00 17:00
Vrijdag
08:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:Lunchpauze 12:00 - 13:00 uur

Beschrijving van Buitink Schilders

Schildersbedrijf Buitink is specialist in het uitvoeren van diverse schilderwerkzaamheden. Binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparatie, wandafwerking met scan, behang, etc.

Onderhoudsschilderwerk

Het is belangrijk dat het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand goed onderhouden word. Niet alleen de hoogglanslaag op het houtwerk bepaald de staat van het schilderwerk, ook de voorbehandeling en ondergrond is minstens zo belangrijk. Daar besteden wij dan ook ruimschoots aandacht aan: reinigen, schuren, opstoppen en plamuren voordat er een nieuwe verflaag op komt. Natuurlijk kunt u niet altijd bepalen wat de staat van het schilderwerk is. Daarom komen wij bij u langs voor een gratis inspectie en vrijblijvend advies. En als u het wenst maken wij een offerte op maat.

Ook realiseren wij veel glas- en schilderwerk aan nieuwbouw woningen. Daardoor mogen wij de meeste bouw- en aannemingsbedrijven in en rondom Genemuiden tot onze klantenkring rekenen.

Binnenschilderwerk in combinatie met wandafwerking behoort ook tot onze werkzaamheden. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden wat betreft wandafwerking; denk aan behang, sauswerk, spuitwerk, scan, etc. Om al deze technieken perfect uit te kunnen voeren hebben wij deskundig personeel in dienst met ieder hun eigen kwaliteiten.

Ga naar www.buitinkschilders.nl om een gratis offerte aan te vragen of neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!
Betaalmogelijkheden
Cash
Lidmaatschappen
Stichting AF, Fosag, Onderhoud NL
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Nijverheidstraat 33, 8281 JD Genemuiden

Plaats van Buitink Schilders