Top 200 steden  |  

Bouwend Noord

bouwend-noord

Bouwend Noord

Sleutelwoorden

Dakdekker dakkapel dakraam dakgoot dak vervangen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Beschrijving van Bouwend Noord

Is uw schuine of hellende dak aan vervanging toe? Kies Bouwend Noord als uw ervaren dakdekker in Groningen en Drenthe. De specialist op het gebied van dakdekken in het Noorden van Nederland.

Het begint allemaal met een vrijblijvend advies en offerte op maat. Een van de ervaren dakdekkers van Bouwend Noord komt langs op locatie om gratis het dak te inspecteren. Op basis van de inspectie wordt in kaart gebracht welke onderdelen van het dak aan vervanging toe zijn. Het bedrijf controleert onderdelen van het dak zoals: dakbedekking, daklatten, panlatten, dakbeschot, dakspanten, onderdak, isolatie, dakgoten en eventuele dakkapellen en dakramen.

Alle onderdelen worden gecontroleerd en beoordeeld. Als bepaalde onderdelen rot of beschadigd zijn dan worden deze onderdelen meegenomen in de werkzaamheden. Afhankelijk van het type dak kan ook aangeraden worden bepaalde onderdelen sowieso te vervangen, om de levensduur van het nieuwe dak te kunnen garanderen.

De werkzaamheden worden duidelijk en transparant gecommuniceerd met de klant. Vervolgens wordt er een offerte op maat gemaakt voor de besproken werkzaamheden. De klant heeft vervolgens vier week de tijd om de offerte te accepteren. Anders moet er een nieuwe gemaakt worden.

De dakdekkers van Bouwend Noord kunnen het volledige dak vernieuwen en renoveren, of een reparatie uitvoeren. Als de adviseur van het bedrijf langskomt, wordt altijd eerst gekeken of het huidige dak niet gerepareerd kan worden. Op deze manier wordt de levensduur van het huidige dak verlengd, waardoor de klant een hoop geld bespaart. Als er geen andere optie is, of als dit de wens van de klant is, gaan ze over tot een volledige dakrenovatie.

Met meer dan 15 jaar ervaring beschikt dit bedrijf en zijn dakdekkers over de juiste kennis en ervaring om een volledig dak als nieuw te maken. Maar het is ook mogelijk om aanpassingen te maken aan het schuine dak. Als de klant bijvoorbeeld meer ruimte wenst op één van de zolderkamers dan kan er een dakkapel op maat geplaatst worden. Hierdoor wordt de ruimte beter bewoonbaar en neemt doorgaans het aantal vierkante meters aan woonoppervlak toe.

Tegelijkertijd moet een zolderkamer voldoende licht hebben om de vierkante meters aan woonoppervlak mee te tellen. Mocht de zolderkamer dus helemaal niet over een dakraam beschikken, dan kan er een dakraam geplaatst worden om voldoende zonlicht door te laten. Als de grootte voldoet aan de eisen gesteld in de Nederlandse wet, dan kunnen de vierkante meters aan woonoppervlak meegeteld worden.

Dan hebben we nog de dakgoten. Een belangrijk element van het dak om ervoor te zorgen dat er geen overstromingen of lekkages plaatsvinden. Het bedrijf kan onderhoud plegen aan de huidige dakgoten, eventuele gaten en lekkages repareren, maar de dakdekkers kunnen ook volledig nieuwe dakgoten plaatsen.

Hiernaast kan het dak geïsoleerd worden en kunnen er kunststof windveren vervangen worden. Daarnaast zijn de dakdekkers beschikbaar voor dakreparatie, dakrenovatie, en dakonderhoud.

Kies Bouwend Noord als uw dakdekker in Groningen en Drenthe. Dan bent u verzekerd van een kwalitatief dak die uw woning tientallen jaren beschermt tegen de weersinvloeden. Zodat u heerlijk en comfortabel in uw woning kunt zijn.
Meer informatie vindt u onder :

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!


Plaats van Bouwend Noord