Top 200 steden  |  

Samsam Kappers

Neem vandaag contact op
Samsam Kappers - Ewijk
Nu gesloten
Opent in 7 uur

Samsam Kappers

Sleutelwoorden

begane grond toegankelijk voor rolstoelen sebastian knippen wassen opsteken permanent stylen bruidskapsel haarmode / haartrends highlights / lowlights kinderen verven / kleuren watergolven dameskapper herenkapper föhnen kinderkapper zowel op afspraak als zonder afspraak hairextensions schwarzkopf kapsalons Mehr zeigen
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
11:00 17:30
Dinsdag
09:00 17:30
Woensdag
09:00 17:30
Donderdag
09:00 17:30
Vrijdag
09:00 21:00
Zaterdag
08:30 16:00
Zondag
Gesloten
vr:Koopavond

Beschrijving van Samsam Kappers

SamSam Kappers Ewijk

Wij werken met en zonder afspraak
Een afspraak maken is altijd makkelijk en zeker. U kunt zelfs kort van te voren bellen 0487 712412 of online een afspraak inboeken. Maar bent u toevallig in de buurt, loop dan rustig binnen. Als het meezit wordt u (vrijwel) direct geholpen, het kan natuurlijk ook zo zijn dat we later op de dag een plekje voor u hebben.

Onze 'Qualities'
SamSam Kappers heeft een verrassende formule. Met deze formule werken we met acht belangrijke uitgangspunten waar U altijd op kunt rekenen... onze Qualities:

SamSam Abonnementen | Een uniek abonnement systeem,Knippen en/of Kleuren voor een vast laag maand tarief.

SamSam Haircare | Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van Kevin Murphy,Morrocanoil,Schwarzkopf en Marc Inbane.

SamSam Colors Unlimited | Een onbeperkte kleurbehandeling voor een vaste prijs.

SamSam For Free | Gratis pony en gratis nekhaar service.

SamSam Loyalty | Leuke acties en aantrekkelijk spaarsysteem.

SamSam Service | Vaste prijzen (geen verrassing achteraf) Wassen, Knippen en Drogen € 28,50 ruime openingstijden, met en zonder afspraak, online afspraken maken, afspraak herinnerings-service, Wifi aanwezig.

SamSam Stoplicht principe | Om u snel van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van het ingenieuze 'stoplicht principe'. Bij groen licht... loopt u zonder afspraak naar binnen en is er een stoel voor u vrij. Bij rood is er op dat moment even geen plek in de vestiging en zult u moeten wachten op uw knipbeurt. Natuurlijk kunt u altijd telefonisch een afspraak maken en om het u nog makkelijker te maken... kan er nu ook een 'online afspraak' gemaakt worden op deze website om verzekerd te zijn van een geweldige nieuwe coupe!

SamSam Open | Maandag t/m zaterdag met en zonder afspraak.
Betaalmogelijkheden
Cash, Contactloos betalen, Maestro
Lidmaatschappen
Lid Anko, Erkend leerbedrijf

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Samsam Kappers