Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
08:30 17:00
Dinsdag
08:30 17:00
Woensdag
08:30 17:00
Donderdag
08:30 17:00
Vrijdag
08:30 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van Stef Reinigen & Onderhouden

Stef Reinigen en Onderhouden is in 2005 gestart en heeft zich ontwikkeld als een volwassen onderhoudsbedrijf. Wij bieden u een juiste prijs kwaliteitsverhouding.

Dakreiniging en gevelreiniging is onze specialisatie. Dit is dus het schoonmaken van dak, gevel, straatwerk en terras. Door een netwerk van vakmensen kunnen wij u alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aanbieden. Onze klanten hebben een aanspreekpunt voor verschillende opdrachten waardoor de kosten beperkt blijven.

Wij hebben veel aandacht voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, veilig werken en nakomen van gemaakte afspraken. Wij bieden u kwaliteit voor huis, dak- en gevel onderhoud. Al onze medewerkers zijn representatief en hebben een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Stef Reinigen en Onderhoud onderscheidt zich door een optimale prijs/kwaliteitsverhouding, een eerlijk advies en goede service.

Wij kunnen u de volgende werkzaamheden aanbieden:
Dakreinigen-impregneren-dakcoating-dakreparatie-dakgoot reinigen-dakkapel reparatie-vogelwering aanbrengen-warmwater reinigen- ontmossen-totaal onderhoud.

Op het impregneren van uw gevel geven wij 10 jaar schriftelijke garantie. Uw opdracht wordt altijd schoon opgeleverd inclusief glasbewassing.

Van maandag t/m vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Wij werken ook in België in de provincie Antwerpen. Het is altijd lonend geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan te vragen. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.
Betaalmogelijkheden
Bank/Giro Overschrijving, Cash
Lidmaatschappen
Schoonmaak
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving

Tussendonk 13, 4878 AM Etten-Leur

PVU

Florijnstraat 20, 4879 AH Etten-Leur

Fotos voor Stef Reinigen & Onderhouden

Plaats van Stef Reinigen & Onderhouden