Top 200 steden  |  
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Beschrijving van W Timmer en Zn Bv Infra & Cultuurtechniek

Loon- en grondverzetbedrijf uit Ermelo: sinds 1948 vaste grond onder de voeten

In 1948 was Loon- en Grondverzet Timmer een kleinschalig familiebedrijf en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist op het gebied van agrarisch loonwerk en Grond,- Weg & Waterbouw. Door deze ontwikkeling zijn wij een onderneming geworden die vele disciplines kan uitvoeren en beschikt over de benodigde vakkennis. Met professionele en betrokken medewerkers kunnen wij grote en kleine projecten tot een goed einde brengen.

Agrarisch loonwerk
Onze loonwerk tak is van oudsher een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij kunnen alle voorkomende bewerkingen voor u uitvoeren, zodat u optimaal rendement behaald van uw gewassen. Voor het loonwerk beschikt onze onderneming over moderne machines die wij flexibel kunnen inzetten en over een hoge capaciteit beschikken.

Grond-, weg- & waterbouw (GWW)
Een nieuwe woonwijk bouwrijp maken, wegen verharden en rioolstelsels vernieuwen vallen onder de noemer grond-, weg- en waterbouw. Wij voeren al deze werkzaamheden uit.

Projecten
Het herinrichten van een parkeerterrein, het bouwrijp maken van het terrein en grondwerkzaamheden voor een nieuwe stal zijn voorbeelden van uitgevoerde projecten door Loon- en Grondverzetbedrijf Timmer.
Lidmaatschappen
Cumela, 9001, Eerland Certification, VCA**
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Fotos voor W Timmer en Zn Bv Infra & Cultuurtechniek

Plaats van W Timmer en Zn Bv Infra & Cultuurtechniek