Top 200 steden  |  

Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Neem vandaag contact op
Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen - Elspeet
Nu gesloten
Morgen geopend

Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Sleutelwoorden

stratenmakers
(Tot nu toe geen beoordelingen)

Openingstijden

Maandag
09:00 17:00
Dinsdag
09:00 17:00
Woensdag
09:00 17:00
Donderdag
09:00 17:00
Vrijdag
09:00 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
ma t/m vr:Tussen 12.00 uur en 13.00 uur gesloten

Beschrijving van Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen

Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt -bestratingen

Bouwbedrijf
Het bedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk op de Veluwe. De hoofdmoot wordt gevormd door nieuwbouw: luxe bungalows, twee-onder-één-kap woningen, en utiliteitsbouw. Echter ook tegen verbouw en renovatie wordt geen ‘nee’gezegd. Het bedrijf heeft een traditionele inslag en kenmerkt zich door korte lijnen, kwaliteit en gemotiveerd personeel. Diverse projecten zijn in eigen huis ontwikkeld.

Bouwmarkt
Naast het bouwbedrijf is er de bouwmarkt. De klantenkring bestaat uit klusbedrijven en doe-het-zelvers. Het assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken en leveranciers. Door onze bouwkundige kennis kunnen wij de doe-het-zelver adviseren hoe en welke materialen toe te passen. In onze uitgebreide machinale werkplaats zijn wij in staat diverse materialen voor de klant op maat te zagen, schaven en frezen.

Bestratingen
Een derde tak is Van Ouwendorp bestratingen. Deze tak is uitgegroeid tot een regionale leverancier aan hoveniers, bestratingsbedrijven en particulieren. In de ruim vijfhonderd vierkante meter grote showtuin worden de nieuwste trends op het gebied van tuininrichting getoond. De kwalitatief hoogwaardige collectie bestaat uit natuursteen, keramische terrastegels, gebakken straatsteen en betonproducten. In de showtuin wordt voor de klant ruimschoots de tijd genomen om invulling te geven aan hun ideeën.
Talen
nl

Voor deze firma is tot op heden geen beoordeling. Vertel ons over uw ervaringen met dit bedrijf!

Soortgelijke aanbieders in de omgeving


Plaats van Van Ouwendorp bouwbedrijf - bouwmarkt - bestratingen